Caz șocant. O femeie a murit, chiar înainte de nunta fiicei sale, după ce a luat un medicament pentru slăbit viral pe internet

O femeie de 56 de ani din SUA a murit, după ce a luat Ozempic din dorința de a fi mai slabă până la nunta fiicei sale la care, din păcate, nu a mai ajuns.

Medicamentul poate fi foarte periculos pentru organism  / foto: social media
Medicamentul poate fi foarte periculos pentru organism / foto: social media

Ozempic este un produs dedicat diabeticilor, dar mulți îl folosesc pentru slăbit. Trish își doarea să fie mai slabă la nuntă, și a luat medicamentul respectiv, pentru care este emisă alertă în întreaga lume.

A slăbit 15 kilograme într-un timp scurt, dar starea ei de sănătate a început să se degradeze rapid, scrie New York Post.

Cu doar câteva luni înainte de marele eveniment, soțul lui Webster a găsit-o căzută, în timp ce din gură i se scurgea un lichid maroniu.

Când și-a dat seama că femeia nu respira, a început manevre de resuscitare. În ciuda eforturilor lui, Trish Webster a murit în acea noapte.

Care a fost cauza decesului

În urma unor investigații, s-a stabilit că decesul a fost cauzat de o boală gastro-intestinală acută. „Dacă am fi știut ce urma să se întâmple, nu ar mai fi luat acest medicament. N-am crezut niciodată că poți muri din cauza asta”, a spus soțul femeii.

Chiar dacă nu s-a stabilit nicio legătură între Ozempic, Saxenda și moartea lui Trish, soțul ei dă vina pe aceste medicamente.

Ozempic funcționează prin imitarea unui hormon natural care îi face pe oameni să se simtă sătui mai mult timp. Dar medicamentul poate provoca blocaj intestinal. FDA a primit în luna septembrie, nu mai puțin de 18 reclamații în acest sens.

Ozempic, vedetă pe internet

Medicamentul este destinat diabeticilor, dar pe internet este vedetă pentru că datorită lui multe persoane au reușit să slăbească foarte mult, pentru că reduce considerabil apetitul.

Mulți dintre internauți s-au filmat, și au postat apoi imaginile pe internet, în timp ce își injectează medicamentul. Producătorul Ozempic Novo Nordisk este dat în judecată în SUA, pe motiv că medicamentul poate provoca probleme gastro-intestinale severe, cum ar fi „paralizia stomacală”, care pot duce la deces.

Firma de avocatură Morgan & Morgan a declarat pentru The Post, în luna august, că a primit 500 de sesizări similare de la clienți din 45 de state, împreună cu reclamații privind leziuni care ar fi fost provocate și de alte medicamente de slăbit, inclusiv Wegovy, Rybelsus și Saxenda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Raisi agentia Tasnim jpg
image
image
image
image
image
image
image png
empe1 jpg
mici mititei shutterstock 1366723277 jpeg
Televizor Pixabay jpg
masca de somn  foto   Shuttestock jpg
primar judetul gorj acc jpg
Carne FOTO Shutterstock jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net