Cele două legume care nu lipsesc de pe masa lui Kate Middleton. Le consumă cu sfințenie în fiecare zi

Kate Middleton urmează un stil de viață extrem de sănătos. Mai ales acum, în această perioadă delicată în care se confruntă cu cancerul, Prințesa de Wales este nevoită să ducă o dietă specială pentru a-și susține sănătatea. Totodată aceasta apelează și la un program regulat de sport. Astfel, stilul de viață echilibrat nu îi conferă numai un corp de invidiat, dar o ajută extrem de mult în lupta cu boala. Iată cele două legume care nu lipsesc de pe masa lui Kate Middleton. 

Cele două legume care nu lipsesc de pe masa lui Kate Middleton
Cele două legume care nu lipsesc de pe masa lui Kate Middleton

Cele două legume care nu lipsesc de pe masa lui Kate Middleton

Dieta lui Kate implică o combinație sănătoasă de fructe și legume cu un nivel ridicat de antioxidanți. Cele două legume care nu lipsesc însă niciodată din mesele sale zilnice sunt varza kale și spanacul. Kate evită lactatele și bea smoothie-uri dimineața și după-amiaza, care conțin spirulină, kale, matcha, spanac, salată verde, coriandru și afine. De asemenea, îi plac fructele de pădure amestecate cu lapte de migdale ca gustare de după-amiază. Totodată, Kate preferă, de asemenea, mâncărurile cu legume, cum ar fi salatele de pepene verde, gazpacho, fructele goji, tabbouleh și ceviche pentru beneficiile lor pentru îngrijirea pielii. Un preparat pe care prințesa îl adoră este curry-ul de linte, preparat la care poftea și în perioda în care era însărcinată. Abia seara, Kate se poate bucura de niște pui rotisat sau de desertul său preferat, bundinca cu caramel.

Rutina de sport a lui Kate Middleton

Kate Middleton este adepta sportului dintotdeauna. Prințesa de Wales nu și-a neglijat niciodată rutina de sport, nici chiar atunci când a devenit mamă. Încă din 2016, Daily Mail relata că prințesa își continua sesiunile de alergat chiar și atunci când micuța Charlotte era doar un bebeluș. Atunci o lua în cărucior și mergea cu ea la alergat, însoțite fiind și de câinele lor de companie. Mai mult, Kate Middleton nu se dă în lături de la cardio sau exercițiile cu greutăți și s-ar fi antrenat chiar fără antrenor special. Se pare că Prințesa de Wales este pasionată și de ciclism și canotaj, însă nu spune nu unei sesiune relaxante de yoga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net