Ce l-a făcut pe Prințul William să se îndrăgostească, de fapt, de Kate Middleton. Trauma din copilărie care l-a legat de Prințesa de Wales

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit în urmă cu 13 ani, însă puțini sunt cei care știu care este secretul longevității lor și motiul pentru care moștenitorul tronului britanic a ales-o pe Prințesa de Wales.

Prințul William și Kate Middleton
Prințul William și Kate Middleton

„William era vrăjit de Kate”

Prințul William a cunoscut-o pe Catherine la Universitatea St. Andrews din Scoția, pe vremea când era un tânăr timid și retras. După ce și-a pierdut mama, la numai 15 ani, Prințul de Wales a rămas cu o traumă profundă, care i-a afectat personalitatea.

Cu toate acestea, atunci când a întâlnit-o pe Kate, viața i s-a schimbat radical și a devenit o fire mult mai pozitivă. Biograful regal Duncan Larcombe a dezvăluit motivul pentru care viitorul rege al tronului britanic s-a îndrăgostit de Catherine. Acesta spune că nu aspectul ei l-a atras, ci alte dedesubturi.

„E ușor să subestimezi rolul pe care l-a jucat familia Middleton în viața lui William. Da, s-a îndrăgostit de Kate la universitate, dar, sincer, s-a îndrăgostit și de familia Middleton la scurt timp. Ei formau acea familie pe care el n-o avusese niciodată – mama, tatăl și copiii, care petreceau timp împreună, mergeau cu toții în vacanțe. Brusc, intrase într-o lume necunoscută de el până atunci”, a precizat biograful, potrivit Okmagazine.

Dorința Prințului William de a se apropia tot mai mult de sânul familiei Middleton, a cucerit-o și mai tare pe Catherine, iar cei doi s-au dovedit a fi extrem de fericiți împreună.

„William chiar era vrăjit de Kate și au reușit amândoi să scoată ce-i mai bun din ei de-a lungul anilor scurși de când formează un cuplu. William și-a păstrat în continuare parte din latura sa timidă și e destul de rezervat cu oamenii pe care nu-I cunoaște. E precaut, ca soția lui, la asta se aseamănă destul de mult. Însă tot de la ea a învățat cât de mult poate face un zâmbet larg pe chip sau o deschidere mai mare în privința altor oameni. Relația lor a înflorit cu spaghetti Bolognese și plaje spălate de ploaie”, a mai declarat Duncan Larcombe.

„William a găsit întotdeauna atmosfera în sânul familiei Middleton”

Pentru fiul Regelui Charles și al Prințesei Diana era o noutate să aibă parte de o familie ca a partenerei sale, lucru care l-a făcut să se simtă mult mai încrezător.

„Prințul William a găsit întotdeauna atmosfera din sânul familiei Middleton foarte convenabilă, confortabilă, în sensul că nu se simțea presat să impresioneze pe nimeni, pute fi el însuși, iar această normalitate a lipsit complet din felul în care a fost el crescut”, spune la rândul său, expertul regal Hugo Vickers, potrivit sursei citate.

După ce și-au unit destinele și au adus pe lume 3 copii, William și Kate au rămas la fel de fericiți și au copiat stilul de viață al familiei Middleton, încercând să le ofere lui George, Charlotte și Louis un trai cât se poate de normal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Scalp jpg
aeroport  jpg
masina volan pixabay1 jpg
eb0xp9gqTGe 3O jpg
Alfred Bulai este escortat de polițiști în afara secției 2 de politie din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
Alanya Turcia Unspalash jpg
hotel vacanta pixabay jpg
andrea galimberti sara stefanelli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net