Secretul rușinos de la nunta lui Kate Middleton cu Prințul William a ieșit la iveală. De ce a început să plângă Prințesa de Wales

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Au trecut 13 ani de atunci, dar momentul în care Kate Middleton a pășit spre altar nu a fost complet fericit, având în vedere marele dezamăgiri pe care le-a avut mireasa regală.

Organizarea nunții regale a fost un coșmar / foto: Profimedia
Organizarea nunții regale a fost un coșmar / foto: Profimedia

Organizarea unei nunți poate fi un adevărat coșmar pentru cuplul de miri, iar Kate Middleton nu a fost o excepție, având parte de momente de stres care i-au adus lacrimi în ochi.

Deși cuplul regal a beneficiat de ajutor considerabil, nu s-au ocupat ei în totalitate de detaliile organizării, având la dispoziție doar patru luni pentru a asigura o desfășurare perfectă a evenimentului.

Lucrurile nu au decurs conform planului la nunta lui Kate cu William

Kate și William s-au confruntat și cu presiunea milioanelor de oameni care aveau să urmărească nunta lor, iar fiecare detaliu era extrem de important.

Mireasa era copleșită de emoții, iar unul dintre cele mai mari dorințe ale lui Kate Middleton era să nu fie dezvăluit niciun detaliu despre rochia ei înainte de marea zi – un aspect esențial pentru orice mireasă.

Lacrimile au apărut atunci când detalii despre rochia miresei au fost făcute publice înainte de nunta regală. Kate voia să păstreze elementul surpriză în legătură cu rochia ei, însă presa a fost mai rapidă și a dezvăluit informații despre ținuta sa din ziua cea mare.

Înainte de aprilie 2011, Kate a depus toate eforturile pentru a păstra secretul în legătură cu rochia ei de mireasă. Cu toate acestea, informațiile despre ținuta creată de Sarah Burton de la Alexander McQueen au ajuns în presă, iar Kate a fost extrem de supărată.

Secretul a ieșit, până la urmă la iveală

The Sunday Times a raportat la acea vreme: „O sursă din lumea modei a dezvăluit că rochia va fi o combinație între ideile lui Middleton și expertiza lui Burton în high fashion.” Desigur, Burton a negat orice implicare până când a fost confirmată ca fiind designerul oficial al rochiei cu care Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William.

Designerul Caroline Castigliano a declarat că, în ciuda dezvăluirilor anterioare, rochia lui Kate a fost un moment special: „Toată lumea a adorat rochia lui Kate. A fost uimitor să o vedem coborând din mașină și să observăm rochia. Arăta senzațional!”

Deși rochia de mireasă a lui Kate a fost fotografiată și difuzată global, ea a purtat o altă rochie la recepția privată din acea seară, care a reflectat mai bine gusturile ei decât rochia „oficială” cu care a pășit spre altar.

Pe parcursul nunții, mireasa a reușit să depășească știrile dezvăluite înainte de marele eveniment și să se bucure de una dintre cele mai frumoase zile din viața ei, ștergându-și lacrimile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net