Regele Charles, cerere uluitoare pentru Kate Middleton! Incredibil ce a pus-o să facă: „Să mai avem încă unul...”

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Kate Middleton, cunoscută pentru devotamentul ei în rolul de prințesă, a întâmpinat o cerere neobișnuită din partea Regelui Charles în urmă cu câțiva ani, potrivit dezvăluirilor din cartea de memorii a Prințului Harry, „Spare”. Regele a i-a făcut o cerere ieșită din comun, însă prințesa a refuzat categoric.

Cererea șocantă a Regelui Charles pentru Kate Middleton!
Cererea șocantă a Regelui Charles pentru Kate Middleton!

Cererea șocantă a Regelui Charles pentru Kate Middleton! 

Harry a dezvăluit că tatăl său i-ar fi solicitat lui Kate să-și schimbe numele pentru a evita confuzia cu alte figuri regale deja existente, cum ar fi Charles și Camilla. Charles a propus ca Kate să modifice ortografia numelui său din Catherine în Katherine, cu un K, pentru a se diferenția.

Existau deja două cifre regale cu un C și o coroană deasupra: Charles și Camilla. Ar fi prea confuz să mai avem încă unul”, ar fi spus Regele Charles după cum afirmă Harry în cartea sa.

Prințul Harry a mai spus că în momentul în care a fost făcută cererea, fratele său mai mare, Prințul William, era de față: „M-am întors spre Willy, i-am aruncat o privire care spunea 'Asculți asta? ' Fața lui era inexpresivă”.

Cu toate acestea, Kate a refuzat să își schimbe numele și a ales să păstreze forma originală, Catherine. Această alegere nu a afectat relația dintre ea și socrul ei. Recent, după ce Kate a anunțat că urmează un tratament pentru cancer, Regele Charles a fost un susținător fervent al „iubitei sale nurori”, lăudându-i curajul într-un mesaj video emoționant care a abordat problemele ei de sănătate.

Cum încearcă Harry să repare relația cu familia regală

Săptămâna trecută Kate și-a făcut apariția la jocul de tenis de la Wimbledon. Tot acolo și-a făcut apariția și Prințul Harry, însă de la depărtare. O sursă apropiată de familia regală a relatat că Harry i-a trimis un bilețel lui Kate prin care ar încerca să repare relația cu ea și ceilalți membrii ai familiei.

Harry se uita la Wimbledon și era încântat să o vadă pe Kate, arătând atât de strălucitoare în rochia ei vibrantă. El i-a trimis un bilet pentru a o felicita și pentru a-i spune cât de fericit a fost când a văzut-o. I-a mai scris că îi este recunoscător ducesei că revine la îndatoririle ei regale după ce și-a luat concediu medical”, relatează sursa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net