Ce viață duce sora lui Kate Middleton. Cum arată casa în care trăiește Pippa Middleton

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Pippa Middleton este sora Prințesei de Wales. Aceasta locuiește împreună cu soțul ei și cu cei trei copii, în Berkshire. Casa lor se întinde pe o suprafață cât 75 de terenuri de fotbal și valorează nu mai puțin de 15 milioane de lire sterline. 

Pippa Middleton și sotul ei Foto: arhivă Click!
Pippa Middleton și sotul ei Foto: arhivă Click!

Unde locuiește Pippa Middleton 

Casa Prințului și Prințesei de Wales de la Adelaide Cottage din Windsor a atras atenția fanilor, recent, când cuplul regal a împărtășit o fotografie cu cei mai mici doi copii ai lor, Prințesa Charlotte, de 9 ani, și Prințul Louis, de 6 ani, urmărind finala Euro 2024 din camera lor de zi. Cu toate acestea, sora mai mică a lui Kate, Pippa Middleton, care este căsătorită cu managerul de fonduri speculative James Matthews, locuiește într-o casă care rivalizează cu reședința provincială regală a surorii sale.

Pippa Middleton, în vârstă de 40 de ani, locuiește într-un conac georgian cu 32 de camere, care se află pe o proprietate întinsă de 150 de acri în Berkshire. Sora mai mică a lui Kate Middleton, care are la rândul ei 3 copii, pe Arthur, Grace și Rose, a achiziționat proprietatea în valoare de 15 milioane de lire sterline în 2022 și, potrivit MailOnline, și-a dorit în vasta grădină împrejmuită de ziduri o piscină generoasă.

Controversă legată de structura istorică a casei 

La momentul demarării lucrărilor, s-a iscat o adevărată controversă cu privire la „structura istorică" a casei, deoarece Pippa și soțul ei și-au propus să construiască peste un zid antic, și există, de asemenea, îngrijorări cu privire la „siturile din Evul Mediu de Piatră" din apropiere, care ar putea fi perturbate de săpăturile extensive făcute de familie.

Surprinzător, casa Prințesei Kate este mult mai modestă. După ce s-au mutat din reședința lor de la Palatul Kensington, William și Kate s-au stabilit în Windsor, într-o casă cu aer boem. Locuința lor este situată în inima domeniului Windsor de 265 de hectare și dispune de patru dormitoare. Locuința regală a fost construită inițial pentru Regina Adelaide, de unde și numele dat reședinței, și se pare că a fost construită folosind materiale de la Royal Lodge - reședința actuală a Prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson. Înainte de mutarea lor din 2022 la Windsor, cabana a suferit o serie de renovări. Spațiul avea anterior un șemineu din marmură greco-egipteană și un dormitor principal cu un tavan pictat cu delfini.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
bf5256ef city 60036 172db41f436 jpg
index (2) webp
p 11 Carol al II lea WC jpg
obiective turistice germania webp
Alfred Bulai este escortat de polițiști în afara secției 2 de politie din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
casa academiei jpeg
shoto stapana motan instagram jpg
Cum sa construiesti o relatie apropiata cu elevii din prima zi de scoala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net