Apariție rară! Pippa Middleton, o gravidă spectaculoasă. Arată fabulos în luna șasea de sarcină!

Ultima actualizare:

Pippa Middleton, sora ducesei de Cambridge, este însărcinată cu cel de-al treilea copil, spun sursele. A avut o apariție spectaculoasă la Petrecerea de Platină, unde a fost celebrat Jubileul reginei Elisabeta a II-a.

Pippa Middleton este însărcinată din nou, la doar un an după ce a devenit mamă pentru a doua oară. În vârstă de 38 de ani, s-a aflat că Pippa și soțul ei vor deveni părinți din nou, potrivit publicației People care a citat mai multe surse. Prima dată s-a aflat că Pippa Middleton este gravidă pe data de 4 iunie, după ce ea a avut o apariție rară în public.

Nu rata: Pippa Middleton a fost o mireasă greu de mulțumit! Regula bizară pe care le-a impus-o prințului Harry și lui Meghan Markle

Atunci, cumnata prințului William a participat la Petrecerea de Platină, organizată pentru a marca 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a. Pippa Middleton a purtat o rochie verde și în Page Six a apărut informația potrivit căreia ea ar fi însărcinată în șase luni și este „foarte fericită”, pentru că este o „mamă naturală”.

Pippa Middleton, însărcinată pentru a treia oară Foto: Profimedia
Pippa Middleton, însărcinată pentru a treia oară Foto: Profimedia

Pippa Middleton, nicio declarație după ce s-a aflat că e gravidă, din nou

Jurnaliștii de la E! News au încercat să ia legătura cu sora lui Kate Middleton, însă fără succes. La concert, ea a fost însoțită de soțul Matthews, dar și de fratele ei, James Middleton și soția acestuia. La un moment dat, li s-au alăturat și părinții Carole și Michael Middleton.

Citește și: Pippa Middleton, «țiplă» în costum de baie. Cum a fost surprinsă sora lui Kate Middleton

Separat, într-o lojă regală, au stat Kate Middleton- cea mai mare din familia lor, prințul William și doi dintre copiii lor, prințul George și prințesa Charlotte în vârstă de 8 , respectiv 7 ani. Prințul Louis, mezinul familiei, nu a participat la eveniment. Pippa a devenit cunoscută în 2011, când a fost domnișoara de onoare a ducesei de Cambridge, la nunta cu prințul William. 6 ani mai târziu, în 2017, Pippa Middleton  s-a căsătorit cu Matthews, iar George și Charlotte au avut roluri importante la ceremonie.

Sora lui Kate Middleton, pasionată de sport. Adoră să petreacă timp în natură cu copiii ei

„Să fiu activă cu fiul meu în vârstă de doi ani și jumătate în parc sau la joacă, să îl plimb cu bicicleta și pe ATV când era bebeluș, au fost moduri prin care am reușit să includem exercițiile în timp ce aveam grijă de el. Să fac parte dintr-o familie atât de activă s-a transmis și la fiul meu. Nu iubește nimic mai mult decât să alerge prin pădure, parc sau pe câmp, alături de cei doi câini ai noștri, chiar dacă plouă cu găleata.

Visul meu ar fi să particip într-un eveniment sportiv sau o aventură de zile mari cu copiii, așa cum am avut și eu norocul să fac atunci când eram copil”, a declarat Pippa Middleton vara trecută, pentru Hello!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net