Pippa, sora lui Kate Middleton, însărcinată pentru a treia oară!

Ultima actualizare:

Se mărește familia! Pippa Middleton, sora mai mică a Ducesei de Cambridge Kate Middleton, este însărcinată pentru a treia oară! Se pare că Pippa calcă pe urmele lui Kate, care are tot trei copii, împreună cu Prințul William.

Pippa Middleton se pregătește să devină mamă pentru a treia oară! Marea dezvăluire a fost făcută într-un mod inedit, în cadrul concertului ce marca Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. 

Citește și: Pippa Middleton a fost o mireasă greu de mulțumit! Regula bizară pe care le-a impus-o prințului Harry și lui Meghan Markle

Pippa Middleton, însărcinată pentru a treia oară

Sora mai mică a Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, a participat sâmbătă în tribunele concertului Party at the Palace, organizat în onoarea reginei Elisabeta, în fața Palatului Buckingham, iar sarcina acesteia a atras atenția, informează People.com. Îmbrăcată într-o rochie lejeră, de culoare verde, burtica de gravidă a Pippei a putut fi vizibilă cu ușurință.

Pippa Middleton, cu burtica de gravidă la Jubileul Reginei Foto: Profimedia
Pippa Middleton, cu burtica de gravidă la Jubileul Reginei Foto: Profimedia

Citește și: Ce mireasă frumoasă a fost Pippa Middleton! Moment emoționant în fața bisericii

Pippa Middleton este căsătorită cu partenerul ei, James Matthews, încă din 2017, soții fiind deja părinții a doi copii, un băiețel și o fetiță. Fiul cuplului, Arthur, are 3 ani, iar fiica lor, care a primit numele Grace, are un an. Cei doi și-au întâmpinat pe lume cel de-al doilea copil în 2021, iar Pippa a rămas astfel din nou însărcinată la scurt timp.

Pippa Middleton calcă pe urmele surorii ei

Pippa a ales să nască atunci la același spital unde Kate Middleton l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al ei și al Prințului William, pe Prințul Louis. Ducesa de Cambridge are trei copii, iar acum se pare că și sora ei mai mică îi calcă pe urme, pregătindu-se să devină din nou mămică.

Kate Middleton a stat mândră lângă sora ei în cadrul evenimentului anterior menționat, cele două fiind însoțite, bineînțeles, și de soții lor. Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a a onorat recordul de domnie de 70 de ani al Suveranei Marii Britanii, organizându-se în acest sens o serie de ceremonii și evenimente, printre care și concertul de sâmbătă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net