Credința lui Kate Middleton. Ce remediu natural simte că o poate salva de cancer

#Casa Regală a Marii Britanii

Prințesa de Wales trece prin momente dificile în această perioadă, însă continuă să facă tot posibilul pentru a depăși boala severă de care suferă. Iar pe lângă tratamentele medicilor, Kate Middleton a menționat că are încredere și într-un remediu natural care ar putea să o ajute în lupta împotriva cancerului.

Kate Middleton are încredere în efectele aerului curat / foto: Instagram
Kate Middleton are încredere în efectele aerului curat / foto: Instagram

Kate Middleton continuă tratamentul împotriva cancerului, iar într-o postare recentă de pe Instagram, Prințesa de Wales a menționat că starea ei de sănătate deja se îndreaptă spre bine. Cu toate acestea, pe lângă medicamentele administrate de medici, Kate Middleton a vorbit și despre încrederea pe care o are într-un anumit remediu natural, atunci când vine vorba despre lupta împotriva cancerului.

Mai precis, este vorba despre importanța naturii și a aerului curat. Un prieten apropiat al familiei de Wales chiar a declarat că Kate Middleton a apreciat mereu plimbările pe plajă, ori în mediul rural. Iar acest lucru ar fi fost chiar și mai evident în ultimele luni. „Cred în puterea naturii de a ne sprijini dezvoltarea și bunăstarea, aducându-ne atât bucurie, cât și ajutându-ne să ne menținem sănătoși din punct de vedere fizic, mental și spiritual”, a menționat Kate Middleton.

„Sunt zile bune și zile rele”

Într-o postare recentă de pe Instagram, Prințesa de Wales a mărturisit că a fost copleșită de numărul mare de mesaje de încjurajare pe care le-a primit de-a lungul ultimelor luni.

„Fac progrese bune, însă oricine care a făcut chimioterapie știe că există zile bune și zile rele. În acele zile rele te simți slăbit, obosit și trebuie să îți lași corpul să se odihnească. Dar, în zilele bune te simți mai puternic și vrei să profiți din plin de acest sentiment”, a scris Prințesa de Wales într-o postare pe Instagram.

De-a lungul pauzei pe care a luat-o de la aparițiile publice, Kate Middleton a fost văzută adesea plimbându-se în natură, alături de Prințul William și de copiii celor doi, George, Charlotte și Louis. Iar Prințesa de Wales are încredere în efectele benefice ale aerului curat asupra sănătății sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net