Care sunt pantofii preferați ai lui Kate Middleton. Sunt eleganți, comozi și mereu la modă

#Casa Regală a Marii Britanii

La fiecare apariție publică, Kate Middleton a atras atenția nu doar cu declarațiile ei, dar și cu ținutele purtate și încălțările alese. Colecția de încălțăminte a Prințesei de Wales este cu adevărat impresionantă și, în vreme ce multe perechi ajung sa fie purtate doar o dată, exista anumite încălțări pe care le poartă destul de des. Care sunt pantofii preferați ai lui Kate Middleton?

Care sunt pantofii preferați ai lui Kate Middleton / foto: Profimedia
Care sunt pantofii preferați ai lui Kate Middleton / foto: Profimedia

Kate Middleton își alege ținutele cu multă atenție și încearcă să aibă o imagine impecabilă de fiecare dată când iese în public. Este, de altfel, una dintre cele mai apreciate femei din lumea întreagă, iar stilul ei a devenit de referință pentru toate doamnele care caută inspirație pentru ținute elegante, chic și atemporale.

Cunoscută pentru abilitatea ei de a combina articole de lux din colecțiile celor mai renumiți designeri din lume cu articole „high street”, Prințesa de Wales a fost văzută de mai multe ori purtând tenișii de aproximativ 70 de dolari, însă are și alte pereche de pantofi pe care le alege destul de des.

Pantofii preferați ai Prințesei de Wales

Uni dintre favoriții lui Kate Middleton sunt pantofii Jimmy Choo Romy 85 din piele albă, în valoare de 691 dolari. Soția Prințului William i-a încălțat din 2021 la diferite ocazii, printre care și prima zi de la Wimbledon în 2021.

Apoi, atunci când face excursii în aer liber, prințesa alege botinele See by Chloé din piele întoarsă de culoare maro. Le-a purtat cu mai multe ocazii încă de când le-a încălțat prima dată în anul 2019.

Aquazzura este un alt brand de pantofi îndrăgit de Kate Middleton. Ea deține, de fapt, cum ne și imaginam, mai multe perechi diferite ale mărcii, dar cea mai emblematică poate fi Aquazzura Bow Tie 105 Suede Pumps de culoare neagră, potrivit sheknows.com.

O altă pereche favorită a Prințesei de Wales sunt pantofii argintii Gianvito Rossi Rania 105, în valoare de 2.677 dolari. Ea i-a purtat la diferite evenimente majore, printre care Recepția din Bahamas, cina de stat din Africa de Sud și Premiile Earthshot 2022. Ea a achiziționat același model Gianvito Rossi și pe alte culori.

Și, nu în ultimul rând, adidașii Superga 2750 Cotu Classic pe alb, în valoare de 69 dolari, unul dintre cele mai cunoscute accesorii ale lui Kate Middleton. Din 2016, soția Prințului William i-a purtat de peste 12 ori. Bineînțeles, nu este singura pereche de teneși pe care o adoră, fiind văzută în public purtând și o pereche de adidași VEJA Esplar care costă 152 dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net