Certificatul de deces al reginei Elisabeta a II-a a fost făcut public! Cauza oficială a morții

#Casa Regală a Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie și a fost îngropată pe 19 septembrie. La aproape trei săptămâni de la moartea celei mai lngevive suverane a Marii Britanii, Arhivele Naționale din Scoția au făcut public certificatul de deces al acesteia. 

Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie
Regina Elisabeta a II-a a murit pe 8 septembrie

Populația Marii Britanii a aflat că Elisabeta a II-a a murit pe data de 8 septembrie, în jurul orei 18.30. Cu toate acestea, se pare că regina se stinsese din viață cu câteva ore înainte ca anunțul trecerii sale în neființă să fie făcut public. Conform certificatului de deces, regina Elisabeta a II-a a murit în jurul orei 15.00. În dreptul cauzei care a produs decesul este trecut simplu: vârsta înaintată. 

În ziua de 8 septembrie, în jurul orei 12, pe pagina oficială a Palatului Buckingham apărea anunțul conform căruia medicii erau îngrijorați din cauza stării de sănătate a suveranei, iar la scurt timp, copiii acesteia s-au îndreptat spre Balmoral pentru a fi alături de mama lor, în ultimele ei clipe de viață. 

Citește și: Nimeni nu va ști ultimele dorințe ale reginei Elisabeta a II-a. Testamentul ei va fi închis într-un seif pentru aproape 90 de ani 

Funeraliile reginei au fost urmărite de miliarde de oameni din întreaga lume 

Cu doar 48 de ore înainte de a muri, suverana Eliasbeta a II-a a numit-o pe Liz Truss în funcția de premier. Ultima imagine a reginei ne-o înfățișează ca fiind vizibil slăbită, cu o vânătaie vizibilă pe una dintre mâini, dar afișând același zâmbet inconfundabil.

Ceremonia de înmormântare a suveranei a fost urmărită de peste patru miliarde de oameni din întreaga lume și a înregistrat audiențe record.

După moartea reginei, Charles a devenit, în mod automat, regele Charles al III-lea, iar prințul William a primit titlul de prinț de Wales și duce de Cornwall. Pe de altă parte, Harry și Meghan Markle nu au primit vreun titlu suplimentar, ținând cont că au decis să părăsească Casa Regală a Marii Britanii în anul 2020 și să se mute în Statele Unite ale Americii alături de cei doi copii. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
padure profimedia jpeg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock
pod parva facebook jpg
euro valuta bani pixabay jpg
iqos jpg
judet din romania colaj pixabay jpg
datorii calculate la stat jpeg
1 cuptor cu microunde jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net