Bijuteria la care regele Charles al III-lea nu renunță niciodată

Prințul Charles, devenit Regele Charles al III-lea după moartea mamei sale, s-a aflat întotdeauna în centrul atenției, iar ținuta sau conduita sa au fost mereu analizate. Iată motivul pentru care regele poartă întotdeaua un inel pe degetul mic al mâinii. 

image
Charles a devenit Regele Charles al III-lea după moartea mamei sale

Membrii Casei Regale a Marii Britanii trebuie să respecte cu sfințenie o serie de reguli. Spre exemplu, doamnele nu se vor afișa niciodată în public având o geantă pe umăr. În plus, ele sunt obligate să poarte o pălărie atunci când participă la evenimente importante. 

Citește și: Meghan Markle a purtat bijuterii de 700.000 de euro! 

Regele Charles al III-lea este nespus de mândru de familia din care face parte, iar acest lucru este evident și dacă aruncăm o scurtă privire asupra articolelor pe care decide să le poarte atunci când își face apariția în public.

Inelul pe care Regele Charles al III-lea îl poartă mereu este făcut din aur, este un inel de tip sigiliu și mai este supranumit și „inelul gentlemanului‟. Această bijuterie are o vechime de peste 175 de ani, iar Regele Charles l-a primit moștenire.  

Se pare că și preferata britanicilor, ducesa de Cornwall și Cambridge, Kate Middleton are un inel de tip sigiliu, însă rareori este văzută purtându-l. 

Sursă foto: Profimedia 

Citește mai multe despre inelul purtat de către Regele Charles al III-lea pe Clickpentrufemei.

cub silvia chifiriuc png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
colaj coolio png
FotoJet jpg
razboi rusia ucraina foto shutterstock
Pojar - rujeola FOTO 123RF
image
image
image
image
Lindsay Marsh a spus că se simte umilită jpg
Buncărele de lux vor fi construite sub conacele miliardarilor jpg
Bărbați ruși cu bagaje pe jos sau cu biciclete ies din Rusia și trec în Georgia pe la vama din Verkhnii Lars FOTO EPA EFE (3) jpg
must jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
FotoJet jpg