Cimitirul s-a transformat în ring de lupte. S-au luat la bătaie cu bâte, macete și ciocane în timpul unei înmormântări

Au apărut noi imagini în care se vede clar cum oamenii prezenți la o înmormântare s-au bătut cu lopeți, ciocane, macete și bâte. E vorba despre scandalul care a avut loc într-un cimitir din Țara Galilor. Toată secvența cu bătaia a fost surprinsă de o cameră de bord. 

Oamenii s-au bătut cu lopeți, ciocane, macete și bâte Foto: Dailymail.co
Oamenii s-au bătut cu lopeți, ciocane, macete și bâte Foto: Dailymail.co

Câțiva bărbați au fost surprinși alergând înarmați după mai multe persoane care participau la o înmormântare. Imaginile au fost publicate de poliția din sudul Țării Galilor. Cinci bărbați au fost condamnați după această răfuială.

Tâlharii au vârste cuprinse între 24 și 45 de ani și au fost deja încarcerați pentru atacul comis în luna august a anului trecut, în cimitirul Morriston din Swansea. Agresorii sunt acuzați că s-au folosit de bâte, ciocane, cuțite, macete și topoare în timpul bătăii și că au gonit cu mașina prin cimitir, provocând daune majore.

Ce spune poliția 

„Cred că oamenii au fost șocați de acest incident, de amploarea acestuia, de nivelul de violență, de locație și de lipsa de respect pe care au arătat-o față de ceilalți. Având în vedere tipul de arme care au fost folosite și modul în care vehiculele au fost conduse în jurul cimitirului, este un noroc că nimeni nu a fost ucis”, a declarat Carl Price, inspector detectiv al poliției din sudul Țării Galilor, conform DailyStar. 

Bătaie la înmormântare și în România

O înmormântare s-a transformat într-un scandal de amploare la Târgoviște. Ne amintim că în timpul unei procesiuni funerare, oamenii s-au luat la bătaie cu polițiștii.

În altercație, cinci polițiști au fost bătuți cu pumnii și picioarele, fiind nevoie ca alți agenți și jandarmii care însoțeau cortegiul funerar să folosească sprayurile cu gaze lacrimogene pentru a liniști spiritele.

Bătaie cu pumni și picioare la înmormânatare 

Ne amintim că în luna ianuarie a acestui an, un sătmărean a primit o amendă penală de 2.800 lei după ce la înmormântarea fostului socru i-a luat la pumni și picioare atât pe fosta soție, dar și pe fosta cumnată și cumnat.

Inițial, agresorul le-a declarat judecătorilor că fosta soție i-a spus că nu are ce căuta la slujba de înmormântare. La un moment dat, individul a arătat că a fost înjurat de către victimă, adică de către fosta cumnată. Acesta susține că, de fapt, el a fost cel agresat, fiind bătut de cele două femei și de către fostul cumnat. Doar că ulterior și-a schimbat total declarația și a recunosc toate faptele.

image
image
image
image
image
image
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net