Cine este a doua femeie în cazul Trump. Câți bani a primit și de ce este comparată cu Pamela Anderson

O nou femeie apare în scandalul în care este implicat fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. Despre cine este vorba, aflăm chiar acum.

banner donald trump png

O nouă femeie în cazul lui Trump

Fostul președinte Donald Trump este acuzat că a făcut o plată de 130.000 de dolari către starul porno Stormy Daniels. Acești bani se pare însă că nu au fost declarați în conturile de campanie ae fostului președinte. Totuși, povestea se complică, iar în caz mai intră o femeie potrivit procurorilor, conform BBC. În documentele de fond ar apărea o plată ce a fost efectuată către „Femeia 1", în numele lui Trump. Aceasta femeie ar fi de fapt, Karen McDougal, un fost model Playboy care a declarat că a avut o aventură cu fostul președinte. Toată situația s-ar fi întins pe o perioadă de 10 luni, însă Trump neagă acuzațiile.

Mai mult, în 2018, McDougal și-a cerut scuze în mod public soției lui Trump, Melania, în legătură cu presupusa aventură, spunând: „Îmi pare rău. Nu aș fi vrut să mi se întâmple așa ceva. Când mă uit în urmă, unde eram atunci, știu că este greșit. Îmi pare foarte rău pentru asta. Știu că este un lucru greșit", a spus fostul model Playboy.

Cine este Karen McDougal

Karen McDougal a început a început să apară în prezentări de costume de baie la 20 de ani. Ulterior, a pozat pentru Playboy, iar în 1998 a câștigat titlul de „Playmate of the Year” și a fost votată  „Playmate of the 90s", imediat după Pamela Anderson.

Și-a continuat cariera ca model de fitness, iar în 1999 a reușit să devină prima femeie care apare pe coperta Men's Fitness. Între timp a avut colaborări ocazionale în reclame TV și roluri minore în filme.

Potrivit aceleași surse, în 2006, revista New Yorker a relatat că McDougal l-ar fi întâlnit pe Trump la Playboy Mansion din Los Angeles, unde acesta înregistra un episod al emisiunii The Apprentice.

Iar cei doi ar fi început să se apropie, deși Trump era căsătorit. McDougal a declarat că fostul președinte ar fi plăcut-o în mod instant și că au continuat să vorbească, acesta făcându-i o mulțime de complimente.

baza trump (getty) jpg

Relația dintre ei s-au dezvoltat și ar fi început să se vadă de cel puțin 5 ori pe lună, după cum afirmă fostul model Playboy. Femeia a declarat pentru CNN că între ei exista o relație iubitoare și consensuală.

Ei bine, în anul 2016 modelul a decis să facă publică toată aventura dintre ei, așa că a semnat un contract cu un tabloid în valoare de 150.000 de dolari. Însă, articolul nu a mai fost publicat vreodată, iar ea nu a mai putut face publice detaliile deoarece semnase o clauză de exclusivitate cu acel tabloid (National Enquirer).

În 2021, Comisia Electorală Federală a SUA a amendat tabloidul cu suma de 187.000 de dolari deoarece a costatat că banii plătiți către McDougal au reprezentat o contribuție ilegală de campanie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net