Donald Trump a fost arestat. Fostul președinte al SUA s-a predat

Ultima actualizare:

Donald Trump, fostul președinte al Statelor Unite, a fost arestat de către un tribunal din New York în această seară, fiind posibil să primească opțiunea de a fi eliberat pe cauțiune. Fostul președinte a pledat nevinovat la acuzațiile aduse de procurori, iar atât susținătorii cât și opozanții lui Trump s-au adunat în fața tribunalului.

Donald Trump a fost reținut de către autorități.
Donald Trump a fost reținut de către autorități.

Update: Donald Trump a fost eliberat de Curtea Penală din Manhattan și nu s-a dispus nicio condiție și nicio măsură de control judiciar în ceea ce-l privește. 

Avem parte de un moment istoric pentru lumea politică a Statelor Unite ale Americii, fostul președinte Donald Trump, o prezență atât de polarizantă de-a lungul globului, fiind arestat. Anunțul șoc vine în urma unui proces în care acesta este implicat, în care este acuzat că ar fi plătit o sumă de bani pentru a cumpăra tăcerea actriței porno Stormy Daniels, în timpul campaniei prezidențiale din 2016.

Deși accesul presei în timpul audierilor nu va fi permis, știrea arestării fostului președinte deja face înconjurul lumii. Problemele cu legea pot continua fulminant pentru Donald Trump, care în afară de scandalul cu Stormy Daniels, este anchetat și în cazul insurecției din 6 ianuarie 2021, când mulțimea de suporteri ai fostului președinte au luat cu asalt Capitolul American.  

Fostul președinte poate fi eliberat pe cauțiune în cursul zilei

În acest moment, Trump este în custodia poliției din New York, așteptând audierea din cursul acestei zile, în care i se poate stabili o cauțiune. Între timp, înainte de această schimbare de situație, fostul președinte și-a îndemnat suporterii să protesteze în numele lui, încercând să creeze idea că procesul de care va avea parte nu este unul corect. Trump consideră că este persecutat politic, deoarece are de gând să candideze din nou la președinția Statelor Unite ale Americii, în 2024.

Potrivit informațiilor oferite de CNN, Trump a ajuns în New York luni după-amiază, cu un avion privat. Pe moment, el este reținut de către autorități în aceași clădire în care va avea loc audierea. Avocații acestuia au anunțat că au de gând să lupte pentru a dovedi nevinovăția fostului președinte. Conform informațiilor, procurorii au pregătit aproximativ 30 de capete de acuzare pentru Trump.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net