Comoara surprinzătoare descoperită de o tânără. Ce a găsit într-un hambar vechi, prăbușit

Ashley Urbex, un explorator din Milton Keynes, Marea Britanie, în vârstă de 36 de ani, a plecat în pădure la sugestia unei prietene, care i-ar fi spus de o anumită „comoară”. Tânăra a dat peste un hambar vechi, prăbușit, însă a rămas șocată când a văzut ce se afla în spatele ușilor.

Hambarul din pădure care ascunde cea mai surprinzătoare comoară / foto: Profimedia
Hambarul din pădure care ascunde cea mai surprinzătoare comoară / foto: Profimedia

Recent, o tânără britanică, Ashley Urbex, în vârstă de 36 de ani, a descoperit într-o pădure din Nottinghamshire o adevărată comoară! Ea a dat peste un hambar vechi, prăbușit, dar în spatele ușilor se ascundea un întreg cimitir de mașini de epocă de 50 de automobile, inclusiv Mercedes, Daimler, Ford, Triumph sau Riley One-Point-Five! 

De asemenea, printre autoturismele descoperite sunt și unele foarte rare, precum MG MGA, Triumph GT6 mk3, Austin 8, Hillman Hunter, Vanden Plas, Mercedes 220, un Austin Morris Mini, Daimler, sau Rover 2300. 

„Am petrecut multe ore aici”

Din păcate, multe din ele sunt într-o stare avansată de degradare, fiind măcinate de rugină și avariate de grinzile din lemn care au căzut peste ele odată cu acoperișul hambarului. Ashely a mărturisit că a petrecut ore întregi printre mașinile de epocă, admirându-le frumusețea și bucurându-se de ceea ce a descoperit. Totodată, le-a fotografiat și a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

A fost greu să ajung la unele dintre mașini, din cauza vegetației și a faptului că structura este încă periculoasă. Dar am petrecut multe ore aici, pentru că au fost atât de multe autoturisme de văzut”, a spus britanica, într-un videoclip publicat pe TikTok, potrivit tabloidului britanic Metro.

Deși mașinile de epocă pot aduce câștiguri semnificative, multe sunt abandonate

Mașinile de epocă sunt admirate și apreciate de toată lumea, iar colecționarii cheltuiesc averi importante pentru restaurarea lor. În ultimii ani, nu a crescut foarte mult doar popularitatea autoturismelor vintage, cât și prețul. Din nefericire, cu toate că pot aduce câștiguri semnificative, multe astfel de mașini sunt abandonate, aruncate sau lăsate să ruginească în garaje.

Chiar recent, și un youtuber a descoperit în Montana un cimitir de mașini din anii ’70, plin cu autobuze galbene și dube de epocă abandonate. Creatorul de conținut a vrut să împărtășească cu urmăritorii săi niște imagini cu adevărat uluitoare, în care la tot pasul se vedeau doar mașini părăsite și pline de rugină

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
image png
ceausescu congres jpg
bacalaureat adevarul jpg
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net