Descoperirea făcută într-o pădure i-a emoționat pe internauți: „Atât de drăguț, m-a făcut să plâng”

Cu câteva zile în urmă, a fost făcută o postare pe aplicația Reddit, care i-a impresionat pe internauți. Un tânăr a făcut o descoperire emoționantă într-o pădure, iar mulți au început să plângă când au văzut despre ce este vorba.

Descoperirea făcută într-o pădure care i-a emoționat pe internauți / foto: Pixabay
Descoperirea făcută într-o pădure care i-a emoționat pe internauți / foto: Pixabay

O descoperire emoționantă a fost făcută într-o pădure, iar cu câteva zile în urmă a fost publicată pe aplicația Reddit. Cei care au văzut despre ce este vorba au fost impresionați atât de gest, cât și de mesajul pe care l-au citit. Despre ce este vorba? Ei bine, te-ai gândit vreodată cum ai reacționa dacă te-ai plimba liniștit în mijlocul pustietății, iar, la un moment dat, ai zări mormântul unui câine?

Asta i s-a întmplat unui utilizator al aplicației Reddit, care făcea o simplă plimbare prin pădure și a descoperit locul de veci al unui cățeluș. Se pare că mormântul datează din secolul al XIX-lea, mai exact din anul 1804. Cu alte cuvinte, ne putem gândi că proprietarul și-a iubit animăluțul de companie și nu a dorit să-și arunce bunul prieten, așa cum fac alți stăpâni. Prin urmare, i-a oferit un loc de veci , departe de curioși, unde să se odihnească în pace.

„A fost pus acolo cu dragoste”

image

De asemenea, a lăsat și câteva cuvinte de recunoștință pe piatra funerară, mulțumindu-i pentru loialitate și promițându-i că nu-l va uita niciodată: „Rămas bun, săracule Tiny. Te voi plânge. Ce viitor mai poate fi, dacă tu nu vei fi lângă mine. M-am atașat de tine”, este mesajul scris într-o engleză veche care apare pe mormântul patrupedului.

„Este atât de dulce!”, „Atât de drăguț, m-a făcut să plâng”, „Vă rog să nu luați acest mormânt pentru muzeul local. Știu că mulți vor să facă un bine, însă urăsc să văd morminte vechi dezgropate în numele istoriei sau arheologiei. Lăsați-l să fie așa cum a fost menit să fie. A fost pus acolo cu dragoste. S-ar putea să fi fost domeniul preferat al bătrânului câine în viață”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
moneda 1 euro infipta in asfalt cazuta foto shutterstock 205847722 jpg
2 dieta cu hrisca jpg jpeg
mihaela bilic instagram jpg
autobuz troleibuz stb foto shutterstock
distractie jpeg
Nicki Minaj profimedia 0717344716 jpg
praf saharian jpeg
cana jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net