Concediu de lux la 12 metri sub pământ. Cum arată un buncăr nuclear transformat în hotel

Ultima actualizare:

    Fostul buncăr din timpul Războiului Rece,  transformat  în hotel de lux
Fostul buncăr din timpul Războiului Rece, transformat în hotel de lux

Buncărul nuclear din Arkansas, SUA, a devenit principalul punct de atracţie pentru americanii care vor să încerce un alt fel de vacanţă. Peştera Beckham Creek, din Perthenon, Arkansas, SUA, e locul ideal de vacanţă în vremuri de restrişte.

Omenirea a suferit îngrozitor în 2020, când pandemia de COVID-19 a anulat toate concediile, a stricat toate vacanţele şi a dat peste cap întreaga planetă. După ce a fost achiziţionat şi transformat în adăpost anti-apocalipsă, în urmă cu peste 30 de ani, proprietarul a încercat să vândă buncărul americanilor speriaţi de un posibil război nuclear sau de coliziunea Terrei cu un asteroid. Nu a reuşit însă acest lucru şi a început să ofere servicii turistice amatorilor de lux la 12 metri sub pământ.


    Proprietatea, renovată  cu 1,3 milioane $
Proprietatea, renovată cu 1,3 milioane $

Afaceristul John Hays a cumpărat proprietatea în 1989 şi a vrut să o folosească pe post de buncăr, aşa cum fusese întrebuinţată de către armată în perioada Războiului Rece. A renovat interiorul investind 1,3 milioane $ şi peştera a devenit un veritabil hotel de lux, aflat la 12 metri sub pământ. Complexul anti-atomic are patru dormitoare, patru băi, o bucătărie profesională, o cameră de zi şi un perete transformat în cascadă naturală.

În 2018, după ce toate tentativele de a vinde pe bucăţi proprietatea sub formă de buncăre au eşuat, peştera Beckham Creek, din Perthenon, Arkansas, SUA, a devenit cel mai râvnit loc de petrecere a vacanţei. Turiştii care se cazează aici pot plăti de la 1.600 $/noapte până la 5.000 de dolari pentru două nopţi petrecute printre stalactite şi se pot plimba în voie în pădurile sălbatice de pe proprietatea care se întinde pe o suprafaţă de 105 hectare.


    Camera de zi
Camera de zi


    Dormitorul
Dormitorul

În peşteră a fost amenajată o sală de cinema şi o sală de jocuri, un bar pentru adulţi şi o cameră cu un televizor cu diagonala de 2 metri pentru copii. Aici se pot caza simultan 12 persoane. Proprietarul nu a renunţat încă la gândul de a vinde peştera, însă preţul este de 2,75 milioane $.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net