Concediu de lux la 12 metri sub pământ. Cum arată un buncăr nuclear transformat în hotel


  Fostul buncăr din timpul Războiului Rece, transformat în hotel de lux
Fostul buncăr din timpul Războiului Rece, transformat în hotel de lux

Buncărul nuclear din Arkansas, SUA, a devenit principalul punct de atracţie pentru americanii care vor să încerce un alt fel de vacanţă. Peştera Beckham Creek, din Perthenon, Arkansas, SUA, e locul ideal de vacanţă în vremuri de restrişte.

Omenirea a suferit îngrozitor în 2020, când pandemia de COVID-19 a anulat toate concediile, a stricat toate vacanţele şi a dat peste cap întreaga planetă. După ce a fost achiziţionat şi transformat în adăpost anti-apocalipsă, în urmă cu peste 30 de ani, proprietarul a încercat să vândă buncărul americanilor speriaţi de un posibil război nuclear sau de coliziunea Terrei cu un asteroid. Nu a reuşit însă acest lucru şi a început să ofere servicii turistice amatorilor de lux la 12 metri sub pământ.


  Proprietatea, renovată cu 1,3 milioane $
Proprietatea, renovată cu 1,3 milioane $

Afaceristul John Hays a cumpărat proprietatea în 1989 şi a vrut să o folosească pe post de buncăr, aşa cum fusese întrebuinţată de către armată în perioada Războiului Rece. A renovat interiorul investind 1,3 milioane $ şi peştera a devenit un veritabil hotel de lux, aflat la 12 metri sub pământ. Complexul anti-atomic are patru dormitoare, patru băi, o bucătărie profesională, o cameră de zi şi un perete transformat în cascadă naturală.

În 2018, după ce toate tentativele de a vinde pe bucăţi proprietatea sub formă de buncăre au eşuat, peştera Beckham Creek, din Perthenon, Arkansas, SUA, a devenit cel mai râvnit loc de petrecere a vacanţei. Turiştii care se cazează aici pot plăti de la 1.600 $/noapte până la 5.000 de dolari pentru două nopţi petrecute printre stalactite şi se pot plimba în voie în pădurile sălbatice de pe proprietatea care se întinde pe o suprafaţă de 105 hectare.


  Camera de zi
Camera de zi


  Dormitorul
Dormitorul

În peşteră a fost amenajată o sală de cinema şi o sală de jocuri, un bar pentru adulţi şi o cameră cu un televizor cu diagonala de 2 metri pentru copii. Aici se pot caza simultan 12 persoane. Proprietarul nu a renunţat încă la gândul de a vinde peştera, însă preţul este de 2,75 milioane $.

Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Ahmet Eyüp Türkaslan, Facebook jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
Survivor Romania webp
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
image
image
image
image
image
image
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia
miri nunta jpeg
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg