Copacul „ucigaș” care le dă fiori localnicilor. Alte patru persoane și-au pierdut viața

Un drum îngust de pe insula James din Carolina de Sud ajunge tot mai mult în atenția internauților, cât și a turiștilor. Șoseaua este inconjurată de mulți copaci, încă unul iese mai mult în evidență. Denumit „The Widowmaker” („Văduvul” n.r), acesta a câștigat o reputație sumbră de-a lungul anilor. Situat la începutul unei curbe, deși este „împodobit” cu reflectoare și un semn care îi poartă porecla, copacul a reușit să „ia” multe vieți, iar localnicii nu știu cum să facă să scape de el.

„The Widowmaker”, copacul care le dă teroare celor din Carolina de Sud / foto: Instragram
„The Widowmaker”, copacul care le dă teroare celor din Carolina de Sud / foto: Instragram

De-a lungul timpului, multe persoane și-au pierdut viața pe un drum îngust de pe insula James din Carolina de Sud. Mai exact, în centrul tuturor accidentelor care au avut loc pe șosea, „protagonistul” este un copac, cunoscut ca „The Widowmaker”. Săptămâna trecută, pe 17 februarie, alte patru persoane au decedat după ce vehiculul lor, un SUV Cadillac, a intrat în plin în acest copac.

Accidentul a avut loc la primele ore ale dimineții, puțin după ora 1 dimineața, într-o secțiune a drumului cunoscută pentru pericolul său și prezența amenințătoare a copacului mortal. Cei patru pasageri nu purtau centura de siguranță în momentul incidentului, iar singurul supraviețuitor este șoferul.

Localnicii cer de mult timp ca acest copac să fie tăiat

„The Widowmaker”, situat la începutul unei curbe, este cunoscut pentru accidentele pe care „le provoacă”. La sfârșitul anului trecut, în primele ore ale zilei de 18 noiembrie, alte patru persoane au murit după ce vehiculul a ieșit de pe șosea și a lovit copacul.

De-a lungul timpului, locuitorii din zonă au cerut ca acesta să fie tăiat. Au semnat și o petiție online pentru ca acest lucru să se întâmple, însă, oficialii susțin că arborele intră sub controlul Departamentului de Transport din Carolina de Sud și doar ei pot lua această decizie.

„Câți trebuie să mai moară pentru ca acesta să fie tăiat?”

„Deși nu există planuri imediate de îndepărtare a copacului, SCDOT continuă să evalueze aceste coridoare istorice pentru potențiale îmbunătățiri ale siguranței”, declarau cei de la Departamentul de Transport din Carolina de Sud, la sfârșitul anului trecut, potrivit abcnews.com.

Locuitorii au considerat mult timp drumul și copacul un pericol, iar cei care i-au pierdut pe cei dragi din cauza stejarului spun că nu mai au răbdare și nu vor să se mai întâmple o altă nenorocire. „Câți trebuie să mai moară pentru ca acesta să fie tăiat?”, „Este atât de simplu. Sunt prea mulți oameni care mor în acest moment, se întâmplă prea multe pe acest drum”, „Copacul trebuie tăiat”, „Chiar și acum, ca adult, nu călătoresc pe acel drum pentru că am văzut nenumărate tragedii”, spun revoltați locuitorii din zonă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net