Crimă barbară în SUA. Un bărbat și-a ucis soția de 26 de ani și a tăiat-o în 224 de bucăți

Ultima actualizare:

Nicholas Metson supranumit „monstrul malefic” și-a ucis cu cruzime soția. Ce a urmat i-a îngrozit până și pe cei mai experimnetați criminaliști. Trupul femeii a fost tranșat în peste 200 de bucăți. Criminalul a șocat și prin căutările pe care le-a făcut pe Google înainte sau imediat după crimă.

„Pervers și barbar”

Bărbatul în vârstă de 28 de ani și-a tranșat soția în peste 200 de bucăți. Sursă foto: Sky News
Bărbatul în vârstă de 28 de ani și-a tranșat soția în peste 200 de bucăți. Sursă foto: Sky News

Nicholas Metson a recunoscut că a ucis-o pe Holly Bramley, în vârstă de 26 de ani, în martie 2023. După aceea, i-a plătit unui prieten 50 de lire sterline pentru a-l ajuta să-i arunce rămășițele într-un râu, relatează Sky News.

Nicholas Metson, în vârstă de 28 de ani a înjunghiat-o pe Holly Bramley, în vârstă de 26 de ani de cel puțin 4 ori înainte de a o tăia bucăți și de a-i depozita rămășițele în cămara din bucătăria apartamentului lor din Lincoln, SUA.

Criminalul a fost descris de procurori ca fiind „pervers și barbar”, fiind de părere că modul în care și-a tăiat soția este „mult peste ceea ce era necesar de a muta corpul”.

Rămășițele soției au fost găsite de un martor care a crezut la început că aparțin unui animal.

Dat de gol de mirosul puternic de înăbitor

Când polițiștii au ajuns acasp la Nicholas Metson acesta le-a spus că soția lui, Holly Bramley, a plecat de acasă, însă agenții nu l-au crezut pentru că au simțit un „miros puternic de înălbitor”. La percheziții au dat peste cearceafuri pline de sânge, dar și de un fierăstrău pe un prosop.

Ancheta a scos la iveală că imediat după crimă bărbatul le-a dat mesaje prietenilor soției lui de pe contul ei de Facebook ca să-i facă să creadă că aceasta este încă în viață, apoi și-a trimis și bani din contul ei bancar.

Imediat după ce a fost prins și acuzat, telefonul inculpatului a fost supus examinării, unde s-au descoperit ultimele lui căutări pe Google care erau despre „cum să scapi de un cadavru”, „ce beneficii pot obține dacă soția mea moare” și „Dumnezeu iartă crima”, conform Sky News.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere s-a putut observa cum bărbatul a mutat un număr mare de genți din apartamentul lor de la etajul 14 în primele ore ale zilei de 25 martie, 2023.

Nicholas Metson a fost condamnat la o pedeapssă minimă, unde va sta în spatale gratiilor 19 ani și 316 zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net