Criză medicală la bordul unui avion ce se îndrepta către Cluj! Un român a avut nevoie de manevre de resuscitare la bord

Chiar în cursul zilei de marți dimineață, un avion ce zbura pe ruta Paris – Cluj a fost nevoit să aterizeze de urgență pe aeroportul din Frankfurt, Germania. Motivul a fost faptul că unuia dintre pasageri i s-a făcut rău în timpul zborului.

Avionul urma să aterizeze la Cluj / foto: Freepik
Avionul urma să aterizeze la Cluj / foto: Freepik

O urgență de natură medicală a forțat un avion care circula pe ruta Paris – Cluj să aterizeze de urgență în Germania, pe aeroportul din Frankfurt. Incidentul s-a petrecut marți dimineața, atunci când unuia dintre pasageri i s-a făcut rău chiar în timpul zborului. Se pare că bărbatul ar fi avut probleme cu inima.

Se presupune că bărbatul care a avut probleme de sănătate ar fi român, iar în timpul zborului, i s-a făcut rău, motiv pentru care avionul a aterizat la Frankfurt. Mai mult decât atât, pasagerului i-a fost acordat primul ajutor chiar din timpul zborului. Stewardesele de la bord au efectuat manevre de resuscitare, pentru a salva viața bărbatului.

Avionul a aterizat de urgență pe aeroportul din Frankfurt

Imediat ce aeronava a aterizat de urgență pe aeroportul din Frankfurt, se pare că bărbatul a fost preluat de către o ambulanță, pentru a i se administra îngrijiri medicale. Avionul decolase în cursul dimineții de la Paris, la ora 06:00 și urma să aterizeze în țara noastră, la Cluj, la ora 09:00.

Din păcate, problemele de sănătate ale pasagerului au forțat piloții să aterizeze de urgență în Germania, unde bărbatul a și fost preluat de către o ambulanță.

Bărbatul a fost preluat de către o ambulanță

Se pare că totul s-a pornit de la problemele de inimă ale pasagerului, care a și avut nevoie de manevere de resuscitare, chiar în timp ce se afla la bordul avionului. Din fericire, stewardesele au intervenit rapid, pentru a putea salva viața bărbatului, iar aeronava a aterizat de urgență pe aeroportul din Frankfurt.

Avionul zbura pe ruta Paris – Cluj și urma să aterizeze în țara noastră chiar în cursul acestei dimineți, la ora 09:00. Odată ce s-a aflat la sol, în Germania, bărbatul a fost preluat de către o ambulanță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net