Cu bricheta după păianjen. Cum a reușit un bărbat să dea foc unei păduri

Un bărbat a fost acuzat că a provocat un incendiu de vegetație dintr-un motiv neobișnuit, fapt care l-a transformat în una dintre cele mai google-uite persoane din statul Utah. 

paianjen jpg jpeg
Un bărbat ar fi dat foc unei păduri din cauza unui păianjen

Totuși, ce a stat în spatele incendiu de vegetație? Un păianjen. Da, Cory Allan Martin, în vârstă de doar 26 de ani, a fost acuzat de incendiere prin imprudență și, de asemenea, pentru posesie de droguri. 

Citește și: Chemat să stingă un incendiu, un pompier și-a găsit copiii morți: „Sunt pierduți pentru totdeauna!”

Cum a încercat un bărbat să omoare un păianjen

Martin le-a spus autorităților că incendiul este cauzat de un… păianjen. Bărbatul, aflat într-o excursie prin zona Springville, se pare că ar fi încercat să dea foc unui păianjen. 

Acesta a fost găsit în zona în care a izbucnit incendiul și le-a declarat polițiștilor prezenți că, de fapt, a încercat să dea foc unui păianjen cu bricheta, iar asta ar fi cauzat, în cele din urmă, incendiul de vegetație din Utah. 

Vezi și: Fix ca la Colectiv! Iadul pe pământ! Zeci de oameni arși, imagini cu tineri care fug cu foc pe ei, după ce un club a luat foc

Sergentul Spencer Cannon a afirmat că asupra bărbatului s-ar fi găsit drogul marijuana, dar acesta nu era sub influența substanțelor psihoactive, în momentul în care a fost găsit de către organele de ordine publică.

"Nu știm ce l-a determinat să se oprească, să remarce un păianjen și să încerce să-l incinereze. S-ar putea să nu fie niciun motiv. S-ar putea ca nici el (acuzatul, n.r.) să nu știe", a spus polițistul, arată Antena 3

Potrivit anchetei realizate de pompieri, incendiul provocat de bărbatul ce încerca să ucidă un păianjen s-ar fi extins pe o distanță de aproximativ 2,6 kilometri pătrați și, în cele din urmă, nu au fost afectate locuințe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
Lucian Ovidiu Heiuş INQUAM Photos George Calin
Manfred Weber FOTO AFP
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg