Cum se petrece de Halloween în Familia Regală. Ce planuri are Prințesa Kate Middleton pentru George, Charlotte și Louis

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Prințesa de Wales, Kate Middleton, și soțul ei, Prințul William, își doresc ca cei trei copii ai lor – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis – să se bucure de o copilărie cât mai normală, în ciuda poziției lor regale. De Halloween, această dorință devine evidentă, iar familia regală adoptă tradiții care îi apropie de viața obișnuită a oricărei familii britanice.

Kate Middleton.
Kate Middleton.

Tradiții de Halloween ale Familiei Regale

De-a lungul anilor, Kate Middleton și copiii ei au fost surprinși respectând tradițiile clasice de Halloween, precum colindatul și alegerea costumelor. În 2023, vechiul lor vecin, Jay Rutland, a povestit că familia regală a fost văzută în Kensington ieșind la „Trick or Treat” prin cartier. „Kate a bătut la ușa noastră cu copiii, ca să colinde. A fost foarte prietenoasă și naturală”, a relatat Rutland. Acest gest arată cât de mult își dorește Kate Middleton ca viața copiilor să fie cât mai apropiată de normalitate.

Într-un alt exemplu, în 2019, Prințesa de Wales a fost surprinsă alături de George și Charlotte într-un magazin din apropierea casei lor din Norfolk, căutând costume pentru Halloween. O martoră, Kathy Whittaker, a declarat pentru The Mirror că Kate era interesată de ținutele de Halloween și discuta cu copiii despre ce ar dori să fie în acea seară specială. 

Kate și William își doresc o copilărie normală pentru micuții lor

Atât Kate, cât și Prințul William pun un mare accent pe oferirea unei copilării normale copiilor lor, în măsura posibilităților. Într-un interviu anterior, Prințul William a subliniat cât de importantă este această normalitate pentru el și familia sa. El a menționat că Kate a crescut într-un mediu similar, lucru care a influențat modul în care își educă acum copiii. „Acești copii par destul de fericiți cu viața pe care o au, iar o mare parte din această normalitate vine de la Kate”, a declarat Prințul William.

Chiar și în momentele dificile, cum ar fi recentul diagnostic de cancer al lui Kate și tratamentele de chimioterapie, ea a continuat să își pună copiii pe primul loc. Recent, Prințesa de Wales a fost văzută pe marginea terenului de fotbal, susținându-l pe fiul ei, Prințul Louis, la un meci, arătând astfel că, indiferent de circumstanțe, familia rămâne pe primul plan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cometa secolului   Foto x Michael Jager 2 jfif
studenti discutie tinerie calculatoare shutterstock 513694219 jpg
gustari calorii jpg
Mr Beast si echipa jpg
alimente nesanatoase shutterstock 2195235627 jpg
4 actu ninge la suceava jpeg
Casa nationala de pensii jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net