Imagini cutremurătoare cu suferința copiilor nou-născuți și a femeilor însărcinate în buncărele din Ucraina

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

În a șaptea de război, trupele rusești au întețit atacul împotriva civililor, iar cele mai vulnerabile ființe în fața războiului sunt copiii și femeile însărcinate, care s-au adăpostit în buncărele subterane. Suferința care se citește pe chipul lor este una dintre ororile acțiunilor militare ale lui Vladimir Putin.  

image

A șaptea zi de război aduce bombardamente devastatoare asupra orașelor din Ucraina, unde au căzut drept țintă o maternintate și mai mai multe clădiri de locuințe. Disperarea și moartea au pus stăpânire pe străzile din Ucraina, unde armatele ruse au declanșat un adevărat haos armat. 

Cele mai vulnerabile ființe în fața războiului declanșat de Vladimir Putin rămân copii nou-născuți și femeile însărcinate, care trebuie să se adăpostească în buncăre și unde o îngrijirea medicală adecvată ce face diferența dintre viață și moarte. 

După ce materninatea din Kiev a fost bombardată de trupele rusești, copii nou-născuți și femeile gravide au fost adăpostite în subteran, unde personalul medical încearcă să le asigure minumum de condiții. 

O ucraineancă care se adăpostește la rândul ei din calea războiului a postat pe rețelele de socializare imagini cutremurătoare din buncărele din Kiev unde se ascund mame cu copii, femei gravide și nou-născuți. Pe fețele oamenilor se poate citi suferința, groaza și disperarea.

Femeile își strâng la piept copii înspăimântați de bombardamentele care zguduie tot mai adesea spațiul din subteran, care a devenit o nouă casă pentru ucrainieni. 

Femeile gravide dau naștere în buncăre

Gravidele din Ucraina gata să nască încearcă să se împace cu ideea că își vor naște copii într-un buncăr, iar micuții vor deschide ochii într-o lume apocaliptică unde primul sunet pe care-l vor auzi va fi cel al bombelor lansate trupele ruse. 

Proviziile pentru cetățenii din Ucraina încep să devină inexistente, iar oamenii duc lipsa obiectelor de strictă necesitate. 

Mii de ucrainieni au trecut granița cu România, iar ieri în a șasea zi de război, punctele vamale au fost cele mai aglomerate, iar femeile cu copii în brațe au venit prin ploaia rece, pentru a scăpa din calea morții. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net