De necrezut! Ce mesaj a primit Putin pe mormântul parinților săi

Moment bizar și inedit pentru Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a primit un bilet care a fost lăsat pe mormântul părinților săi.

Ce mesaj a primit Putin pe mormântul parinților săi
Ce mesaj a primit Putin pe mormântul parinților săi

Maria Ivanovna Shelomova (1911-1998) și Vladimir Spiridonovici Putin (1911-1999) sunt înmormântați în cimitirul Serafimovkoye din Saint Petersburg. Recent, o persoană a ales tocmai mormântul părinților lui Putin pentru a-l critica pe președintele Rusiei.

Vezi și: Întreaga Europă, cu ochii ațintiți asupra lui Vladimir Putin. Analiștii politici sunt îngrijorați

Textul din bilet a devenit viral, după ce câteva fotografii au apărut în spațiul online. În mesajul primit de liderul de la Kremlin se spune despre acesta că „se comportă obraznic" și „amenință să arunce școala în aer".

Citește și: Rușii au dat o lovitură cruntă SUA. Cui i-a acordat Vladimir Putin cetățenie rusă!

Mesajul primit de Putin

Dragi părinți! Fiul vostru se comportă urât! Lipsește de la lecțiile de istorie, se ceartă cu colegii de clasă și amenință că va arunca în aer întreaga școală. Luați măsuri!", scrie pe biletul rupt dintr-un caiet și, lăsat la mormântul părinților lui Vladimir Putin.

Poate te interesează: Soldații ruși pleacă la luptă cu echipament din al Doilea Război Mondial!

Cine ar fi lăsat biletul pe mormânt

Nu este clar cine a lăsat acest bilet, dar suspecții de serviciu ar putea fi activiștii „Partidul Morților”. Aceștia au organizat un miting la mormântul Mariei Ivanovna și al lui Vladimir Spiridonovici Putin, părinții președintelui Rusiei, iar ulterior ar fi lăsat acel bilet, conform Focus.ua.  

În această dimineață, un grup neidentificat de persoane s-a apropiat de părinții unui băiat cerându-le să ia măsuri educaționale împotriva fiului lor. Sperăm că părinții acestui ticălos îl vor lua cândva la ei”, se arată într-o postare publicată pe Facebook de activiști, care adaugă că aceasta este o acțiune de rezistență feministă împotriva războiului, scrie Adevărul.ro.

„Partidul Morților”, un proiect artistic rusesc care se ocupă de activismul artistic, a fost creat în 2017, de artistul Maxim Evstropov, conform publicației svoboda.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

andreea mantea
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
horoscop jpg
loredana groza si sotul 7 webp
cub Daniel Onoriu png
infidelitate jpeg
cub mihai traistariu png
image
image
image
image
image
image
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png