Decizia care zguduie SUA! Donald Trump şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024

Donald Trump a făcut anunțul care zguduie SUA! Fostul președinte american și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale din 2024. În vârstă de 76 de ani, Trump dorește să obțină al doilea mandat la Casa Albă.

Donald Trump şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024
Donald Trump şi-a depus candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024

Cu doar câteva momente înainte de a face public anunțul în fața susținătorilor republicani veniți la reședința sa din Florida, Trump a oficilizat candidatura într-un document pe care l-a transmis Comisiei Electorale Federale, relatează Agerpres.

Pentru a face America din nou mare și glorioasă, în seara asta îmi anunț candidatura la președinte al Statelor Unite”, a transmis Donald Trump, conform Adevărul.

Fostul președinte american a anunțat că va conduce o campanie care va „aduna oamenii”. Acesta susține că Partidul Republican nu își va permite să nominalizeze „un politician sau un candidat convențional”, dacă dorește să revină la Casa Albă în 2024, potrivit CNN.

Aceasta nu va fi campania mea, aceasta va fi campania noastră, a tuturor”, a adăugat cel de-al 45-lea președinte american.

Donald Trump şi-a depus candidatura la alegerile din 2024

În discursul său, Donald Trump le-a reamintit americanilor că în primul său mandat țara nu a cunoscut războaie, a fost prosperă și respectată la nivel internațional.

Este a treia oară când celebrul om de afaceri candidează la alegerile prezidențiale din SUA. În 2017 a surprins pe toată lumea când a reușit să o învingă pe Hillary Clinton. Deși a obținut un număr mai mare de voturi în 2021, Trump a pierdut realegerea la Casa Albă în fața lui Joe Biden.

Actualul lider de la Casa Albă a reacționat după ce Donald Trump și-a depus candidatura pentru alegerile din 2024. La scurt timp anunțul republicanului, Joe Biden a scris pe Twitter: „Donald Trump a dezamăgit America".

Anunțul lui Donald Trump vine la scurt timp după performanţa sub aşteptări a Partidului Republican în alegerile intermediare. În legătură cu aceste rezultate, fostul lider de la Casa Albă a precizat că alegătorii „nu au realizat încă întreaga amploare şi gravitate a durerii” prin care trece SUA, iar apoi a prezis că până în 2024 „votul va fi mult diferit".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

shutterstock 1833215881 jpg
mihai voropchievici jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
cub mircea baniciu png
printul harry profimedia 0685156749 jpg
horoscop jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg