Donald Trump vrea să candideze din nou la președinția SUA: «Pregătiți-vă»

Fostul preşedinte al Statelor Unite Donald Trump (76 de ani) a cerut sâmbătă seara în Pennsylvania un „val uriaş” republican, la alegerile legislative de la jumătatea mandatului.

Trump vrea să fi din nou președinte al SUA (Foto: Getty Images)
Trump vrea să fi din nou președinte al SUA (Foto: Getty Images)

Citește și: Donald Trump, față în față cu agenții FBI la reședința din Florida! „A luat mai multe cutii cu documente de la Casa Albă” – ce riscă acum fostul președinte?

Trump a vorbit la primul dintre cele patru mitinguri la care a participat în ultimele cinci zile, aflându-se într-o campanie pentru candidații republicani. Politicianul, care are o avere de 3.2 miliarde de dolari, a dat de înțeles că va candida din nou pentru președinția SUA, la alegerile din 2024: „Este foarte probabil să o fac din nou. Pregătiți-vă”

Vezi și: Blestemul de la Casa Albă: ginerele lui Trump a suferit de cancer! Jared Kushner, diagnostic devastator

Republicanii, favoriți să câștige Camera Reprezentanților

Acesta ia în considerare lansarea unei noi candidaturi la Casa Albă în această lună, au declarat recent trei consilieri ai săi. Presa din America speculează că un anunț oficial acest sens va fi făcut în jurul datei de 14 noiembrie.

Iată și: Cum arată palatul în care Donald Trump a locuit cu prima lui soție, Ivana? Datorită ei a ajuns milionar!

Nici Biden, nici Trump nu sunt pe listele de la votul de marțea viitoare, când alegătorii americani vor decide echilibrul de putere în Congresul SUA și guvernele-cheie ale statelor. Dar mandatele intermediare vor stabili peisajul politic al SUA înaintea alegerilor prezidențiale de peste doi ani, potrivit BBC.

Previziunile electorale indică faptul că republicanii vor câștiga majoritatea în Camera Reprezentanţilor din SUA, dar și în Senat.

Te-ar putea interesa și: Donald Trump, pierdere uriașă după ce Elon Musk a cumpărat Twitter

„Am candidat de două ori. Am câștigat de două ori și am făcut mult mai bine a doua oară decât prima, obținând milioane de voturi - mai multe în 2020 decât am primit în 2016. Și, la fel, oam obținut de departe mai multe voturi decât orice președinte în exercițiu din istoria țării noastre. Și acum, pentru a face țara noastră de succes, sigură și glorioasă...foarte, foarte, foarte probabil o voi face din nou. Foarte curând”, a mai spus Trump.

Află și: Donald Trump, atac la adresa Ducilor de Sussex: «Să li se retragă toate titlurile! Au dezonorat țara!»

El a câștigat cele mai multe voturi vreodată - 72 de milioane - pentru un președinte aflat în exercițiu în 2020, dar a pierdut totuși în fața democratului Biden, care a atras 81 de milioane de voturi de la alegătorii săi. Însă, Trump a susținut că democrații au fraudat alegerile și nu a acceptat niciodată că a pierdut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net