Documente secrete de la Kremlin: Vladimir Putin ar avea cancer și Parkinson

Vladimir Putin ar avea probleme grave de sănătate, arată documente secrete de la serviciile de informații din Rusia, citate de The Sun. În vârstă de 70 de ani, liderul de la Kremlin ar suferi de boala Parkinson în stadiu incipient și cancer pancreatic și cancer de prostată, scrie Adevărul.ro.

Putin ar avea cancer și Parkinson
Putin ar avea cancer și Parkinson

Președintele Rusiei a fost fotografiat recent cu urme bizare pe dosul mâinii, pe fondul zvonurilor că suferă de cancer și dureri paralizante.

Totodată, în e-mailurile văzute acum de The Sun Online, o sursă apropiată de Kremlin pare să confirme că Vladimir Putin a fost diagnosticat cu Parkinson în stadiu incipient și cancer pancreatic.

Pot confirma că a fost diagnosticat cu boala Parkinson în stadiu incipient, dar aceasta progresează deja”, a susținut în e-mail informatorul serviciilor de securitate ruse.

Acest fapt va fi negat în toate modurile posibile și ascunsPutin este umplut în mod regulat cu tot felul de steroizi grei și injecții inovatoare analgezice pentru a opri răspândirea cancerului pancreatic cu care a fost recent diagnosticat. 

Nu numai că provoacă multă durere, Putin are o stare de umflare a feței și alte efecte secundare – inclusiv lacune de memorieÎn cercul său apropiat, există zvonuri că, pe lângă cancerul pancreatic, care se răspândește treptat, Putin are și cancer de prostată”, a adăugat acesta.

Vezi pe Adevărul.ro ce spun oficialii de la Kremlin despre starea de sănătate a lui Putin, dar și afirmă analistul politic Valery Solovey.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

cub horoscop iertare png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
FotoJet (3) jpg
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
femeie frig casa jpeg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg