Vladimir Putin a împlinit 70 de ani. Ce origini are președintele Rusiei

Vladimir Putin s-a născut în 7 octombrie 1952 și a împlinit 70 de ani. Acesta s-a născut în Leningrad și deși a fost ales pentru prima dată în funcție acum 22 de ani, liderul rus nu a vrut să dezvăluie prea multe lucruri despre familia lui. Acest lucru a alimentat multe teorii și zvonuri de-a lungul timpului, printre care și faptul că ar avea origini românești.

În urmă cu ceva timp, presa a vorbit despre faptul că Vladimir Putin ar avea strămoși de pe meleagurile României. Un jurnalist rus a declarat că are dovezi prin care poate demonstra că liderul rus ar avea origini românești. Acesta s-ar trage din Moldova și stră stră-bunicul său ar fi luptat alături de Dimitrie Cantemir.

Vezi și: S-a sinucis pentru că nu a vrut să omoare în numele lui Putin

„Astfel, stră-străbunicul lui Vladimir Putin ar fi fost român din Basarabia şi s-ar fi numit Vladimir Putină. Vladimir Putină ar fi fost unul dintre cei 400 de soldaţi din garda personală a lui Dimitrie Cantemir, cu care acesta s-ar fi retras în Rusia după o bătălie pierdută la Stănileşti, pe Prut, în 1711. Strămoşul lui Putin ar fi fost chiar decorat de ţarul Petru cel Mare pentru loialitate. Potrivit tradiției rusești, în familia Putină, pe linie paternă, toți primii născuți au fost numiți Vladimir. Astfel, generație după generație, au urmat o serie de Vladimiri. Unul dintre aceștia, Vladimir Vladimirovici Putină, bunicul lui Putin, ar fi fost bucătarul personal al lui Stalin”, conform onlinereport.ro

Citește și: Armata Română pregătește soldați: «Următoarea țintă a rușilor am putea fi chiar noi»

Alte surse au spus că Vladimir Putin nu se ferește să își reconoască originile românești, însă susține că acum „simte rusește”. 

Vezi și: Vladimir Putin, protagonistul unui moment bizar! A strigat cât l-au ținut plămânii «Rusia»

Obiceiurile datorită cărora Vladimir Putin arată atât de bine la 70 de ani

TASS a prezentat în trecut un material amplu, în care s-au aflat lucruri mai puțin cunoscute despre Vladimir Putin. Liderul statului a mărturisit că nu doarme foarte mult pentru că își petrece timpul lucrând. Acesta a mai dezvăluit și că este un maestru al sportului în judo și sambo, dar are grijă și la alimentație.

Lui Vladimir Putin îi place literatura istorică, memoriile. În ceea ce privește muzica, președintele este pasionat de clasici.

,,Ascult în fiecare zi: Rahmaninov, Bach, Beethoven, Mozart, Ceaikovski", a declarat Vladimir Putin.

Cine este Vladimir Putin

Vladimir Putin ocupă pentru a patra dată funcția de președinte al Federației Ruse. Acesta a devenit președinte interimar al Rusiei în anul 1999, iar apoi a câștigat alegerile prezidențiale din anul 2000.

În anul 2018, Vladimir Putin a fost reales în funcția de președinte al Rusiei, pentru un mandat de 6 ani. 

Pe 24 februarie 2022, Rusia a declanșat invazia armată a Ucrainei și nu a atacat doar  infrastructura militară a Ucrainei, ci și zone civile din orașe.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
infidelitate 0 jpeg
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg