Vladimir Putin, protagonistul unui moment bizar! A strigat cât l-au ținut plămânii «Rusia»

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a fost protagonistul unei scene care a ajuns să fie dezbătută de către publicațiile de peste Ocean și nu numai. Vladimir Putin s-a întâlnit cu  liderii separatiști ai celor patru regiuni ucrainene anexate vineri de Rusia și a strigat în cor cu ei! 

Vladimir Putin
Vladimir Putin

Vladimir Putin s-a întâlnit cu liderii separatiști ai celor patru regiuni anexate de Rusia. Liderul de la Kremlin a fost excesiv de jovial, i-a îmbrățișat, le-a strâns mâinile cu putere și a strigat în cor cu ei. Imaginile au stâtnit stupoare în rândul analiștilor. 

Diana Magnay, corespondentă la Moscova, observă faptul că Rusia lui Putin recurge la cel mai mare rapt teritorial întreprins în Europa de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace, după ce Kremlinul a organizat așa-zise referendumuri în regiunile Donețk, Herson, Lugansk și Zaporojie, care reprezintă aproximativ 18% din teritoriul Ucrainei.

Citește și: Vladimir Putin, un nou discurs halucinant 

Vladimir Putin, preocupat de imaginea pe care o afișează 

Deși se află în plin război împotriva Ucrainei, Putin pare să fie preocupat și de imaginea personală și face orice pentru a-și consolida cultul personalității. 

La începutul lunii septembrie, Vladimir Putin a ținut o prelegere în fața unor copii olimpici, după cum anunță pagina oficială a Kremlinului.

Liderul rus a vorbit despre desfășurarea confictului militar din Ucraina, în timp ce, cu o mână, s-a ținut de scaun, iar unul dintre picioare i s-a mișcat incontrolabil.  Unii susțin că emoțiile ar fi fost de vină, în timp ce criticii sunt de părere că mișcarea ar trăda o stare de sănătate precară. 

Ar putea să te intereseze și: Vladimir Putin, discurs emoționant în fața elevilor 

De la începerea războiului, în Rusia, și nu numai, au început să circule zvonuri care au ca temă principală starea fragilă de sănătate a lui Putin. Se vehiculează că liderul de la Kremlin ar fi avut cancer și ar fi urmat un tratament foare dur. Chipul său pare să fie în permanență umflat și nu are o culoare obișnuită, ci ușor învinețită.

Sursă foto: Profimedia 

Citește mai multe despre întrunirea pe care Putin a avut-o cu liderii separatiști pe Adevărul. 

FotoJet (1) jpg
horoscop zilnic 15 ianuarie jpeg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
concediul de odihnă
culori brazi 2022
FotoJet jpg
muguri 79532593 jpg
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
1 JPG