Vladimir Putin, discurs emoționant în fața elevilor! Liderul rus a vizitat o școală din Kaliningrad

Ultima actualizare:

În plin război declanșat împotriva Ucrainei, președintele Rusiei a vizitat o școală din Kaliningrad pentru a vorbi copiilor despre istoria țării lor. Nu doar afirmațiile controversate ale lui Putin au creat motiv de dezbatere, ci și faptul că liderul rus este vizibil slăbit. 

Vladimir Putin, declarații controversate despre război, în fața copiilor
Vladimir Putin, declarații controversate despre război, în fața copiilor

Vladimir Putin a ținut o prelegere în fața unor copii olimpici, după cum anunță pagina oficială a Kremlinului. Liderul rus a vorbit despre desfășurarea confictului militar din Ucraina, în timp ce, cu o mână, s-a ținut de scaun, iar unul dintre picioare i-a tremurat incontrolabil, semn că starea sa de sănătate nu este una dintre cele mai bune.

Citește și: Vladimir Putin, operat de cancer în secret? 

Vladimir Putin, discurs halucinant, în fața minorilor

Vladimir Putin le-a prezentat copiilor viziunea sa despre „operațiunea militară specială” din Ucraina, vorbind, fără să țină cont de vârsta auditoriului, despre lichidarea „enclavei antirusești” din Ucraina și despre susținerea soldaților ruși care își riscă viața în Ucraina pentru a apăra Rusia. Copiii prezenți nu au părut impresionați de discursul patriotic susținut de Putin, iar o liniște ca de mormânt a dominat sala. 

  „Bineînțeles, merită tot sprijinul din partea societății. Este foarte important. Și din partea tinerilor. Pentru că băieții care luptă își riscă viața și mulți mor. Trebuie să înțeleagă pentru ce își dau viața - pentru Rusia și pentru oamenii care trăiesc în Donbas”, a declarat Putin. 

Vladimir Putin ar fi avut cancer 

Vladimir Putin a cerut ca o regulă importantă să fie respectată de elevii care l-au întâlnit. El a solicitat ca toți cei prezenți la prelegerea lui să se fi carantinat pentru o perioadă de două săptămâni înainte de întrunire. 

Vezi și: Vladimir Putin pare să fie din ce în ce mai bolnav 

De la începerea războiului, în Rusia, și nu numai, au început să circule zvonuri care au ca temă principală starea fragilă de sănătate a lui Putin. Se vehiculează că liderul de la Kremlin ar fi avut cancer și ar fi urmat un tratament foare dur. Chipul său pare să fie în permanență umflat și nu are o culoare obișnuită, ci ușor învinețită.

Sursă foto: Profimedia

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
ryanair foto shutterstock
urs freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
1 fobie jpg jpeg
picioare femeie pexels jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
avion wizz air pe aeroportul suceava FOTO 7iasi ro jpeg
image
actualitate.net