Vladimir Putin, din ce în ce mai bolnav! Incredibil ce i s-a întâmplat la ultima apariție publică

Vladimir Putin pare din ce în ce mai bolnav, se arată în presa internațională, după ce, la ultima apariție, de la Forumul Economic din Sankt Petersburg, nu și-a mai putut stăpâni corpul. Ce simptome a avut liderul de la Kremlin?

Vladimir Putin a participat la Forumul Economic din Sankt Petersburg unde a susținut un discurs și apoi a fost invitat la o discuție destul de lungă, cu mai mulți oficiali. Spre surprinderea multora, însă, liderul de la Kremlin nu a părut la fel de sigur pe el ca de obicei, fapt ce îi determină pe specialiști să considere că starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

Ce s-a mai descoperit despre liderul de la Kremlin: Vladimir Putin foloseşte Botox "la greu". Ce spune un faimos profesor

Vladimir Putin s-a fâstâcit pe întreaga perioadă a evenimentului, părea că nu e deloc confortabil pe scaun și, prin urmare, a încercat să își găsească o poziție minute în  șir, timp în care se agita și își mișca mâinile. Președintele Rusiei părea parcă prăbușit în scaun și, în unele momente, membrele sale rămâneau „înghețate” în aceeași poziție, încleștate, notează The Sun.

Vladimir Putin, umflat la față și transpirat în fața a mii de oameni, la Sankt Petersburg

Mai mult decât atât, cel mai important om din Rusia transpira încontinuu și fața lui părea chiar mai umflată decât până acum. În ciuda faptului că a abordat subiecte importante, inclusiv războiul din Ucraina, este evident că omul politic se simte din ce în ce mai rău. În curând îndeplinește 70 de ani și experții consideră că se tratează pentru cancer sau că suferă de Parkinson, având în vedere simptomele pe care le are în ultima perioadă.

S-ar putea să te intereseze: Vladimir Putin, teafăr după 5 tentative de asasinat. Acum e păzit de lunetiști

Oficialii de la Kremlin susțin, însă, că Vladimir Putin nu are probleme de sănătate, deși încercările sale disperate de a părea omul puternic de odinioară nu par să aibă mare succes. Totuși, remarcăm faptul că a stat pe scenă ore bune, unde a discutat alături de oficiali, deși s-a zvonit că starea de sănătate nu îi permite să aibă apariții mai lungi de câteva zeci de minute.

Nu este primul indiciu potrivit căruia Putin ar fi bolnav. Amintim că, în trecut, a participat la o paradă învelit cu o pătură groasă ca, mai apoi, să tremure incontrolabil la o întâlnire cu Lukashenko, președintele Belarusului. Mai multe detalii despre boala sa, AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
horoscop 19 decembrie jpg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
chei locuinta
infidelitate jpeg
FotoJet jpg
image
image
image
image
image
image
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
chei locuinta
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
cumparaturi femeie magazine jpg
 Victor Pițurcă FOTO Mediafax