Iubita lui Vladimir Putin, ╚Ťinta sanc╚Ťiunilor impuse Rusiei! SUA au luat m─âsuri radicale

Departamentul de Trezorerie al SUA a sanc╚Ťionat-o mar╚Ťi pe reputata iubit─â a pre╚Öedintelui rus Vladimir Putin, ca parte a unei serii de m─âsuri care vizeaz─â elitele rus, ├«n cea mai recent─â ├«ncercare a administra╚Ťiei Biden de a pedepsi Kremlinul pentru r─âzboiul declan╚Öat ├«n Ucraina.┬á

alina kabaeva vladimir putin
Alina Kabaeva, ╚Ťinta sanc╚Ťiunilor impuse asupra Rusiei

Alina Maratovna Kabaeva, despre care se zvone╚Öte c─â ar avea o leg─âtur─â cu liderul rus, a fost sanc╚Ťionat─â ÔÇ×pentru c─â a de╚Ťinut un post de func╚Ťionar, ofi╚Ťer executiv superior sau membru al consiliului de administra╚Ťie al Guvernului Federa╚Ťiei RuseÔÇŁ, se arat─â ├«n comunicatul emis de c─âtre Departamentul de Trezorerie al Statelor Unite ale Americii, conform CNN.com.

Citește și: Vladimir Putin, tată pentru a cincea oară? 

Acest comunicat o descrie pe Kabaeva, ├«n v├órst─â de 39 de ani, ca av├ónd ÔÇ×o rela╚Ťie str├óns─â cu PutinÔÇŁ. Ea este fost─â membr─â a Dumei de Stat ÔÇ×╚Öi este actualul ╚Öef al Grupului Na╚Ťional Media, un adev─ârat imperiu pro-Kremlin, care cuprinde posturi de televiziune, radio ╚Öi publica╚Ťii sus╚Ťin─âtoare ale lui PutinÔÇŁ.

├Än aprilie, Wall Street Journal a scria c─â SUA ia ├«n considerare sanc╚Ťionarea Alinei Kabaeva, dar exista ├«ngrijorarea c─â o astfel de mi╚Öcare ar aprinde tensiunile, av├ónd ├«n vedere apropierea ei de Putin.┬áKabaeva a fost sanc╚Ťionat─â anterior de Uniunea European─â ╚Öi Regatul Unit.

Pe l├óng─â sanc╚Ťiunile aplicate Alinei Kabaeva, Departamentul de Trezorerie a anun╚Ťat sanc╚Ťiuni ├«mpotriva unui num─âr de al╚Ťi oligarhi, a unei mari companii de produc╚Ťie de o╚Ťel ╚Öi a dou─â dintre filialele acesteia.┬á

Vezi ╚Öi: Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin, apari╚Ťie public─â, dup─â o perioad─â ├«ndelungat─â de absen╚Ť─â┬á

Secretarul de stat al SUA, Antony Blinken a anun╚Ťat sanc╚Ťiuni ├«mpotriva a trei oligarhi, a unei companii de stat ruse supravegheat─â de Ministerul Transporturilor, dar ╚Öi a ÔÇ×patru persoane fizice ╚Öi a unei firme care opereaz─â nelegitim pe teritoriul Ucrainei".

Presupusa iubit─â a lui┬áVladimir Putin┬áeste o fost─â gimnast─â, medialiat─â olimpic. Aceasta are din familie ├«nclina╚Ťii sportive, tat─âl ei fiind juc─âtor profesionist de fotbal. La v├órsta de 3 ani, Alina s-a apucat de sport, iar ├«n adolescen╚Ť─â era deja o stea a gimnasticii ritmice.┬á ┬á┬á

Ar putea să te intereseze și: Cine este cu adevărat Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin

Gimnasta a c├ó╚Ötigat numeroase premii la diferite competi╚Ťii sportive. ├«n 2004, la Atena, a c├ó╚Ötigat aurul ╚Öi bronzul ├«n 2000, la Sydney. Alina Kabaeva are dou─â medalii olimpice, 14 medalii la Campionatele Mondiale ╚Öi 21 de medalii la Campionatele Europene.

┬á Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!

FotoJet jpg
FotoJet (1) jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
image png
cristina rus accident 2 JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg
catedrala 3 jpg
FotoJet jpg
┼×oferi care circul─â pe banda de urgen┼ú─â a autostr─âzilor Foto colaj capturi video