Vladimir Putin, tată pentru a cinea oară? Iubita Alina Kabaeva va naște o fetiță

În plin război între Rusia și Ucraina, o veste neașteptată a fost făcută de către General SVR, un canal de Telegram, despre care se spune că ar fi gestionat de către mai mulți oameni importanți de la Kremlin. Conform acestuia, Vladimir Putin va deveni tatăl unei fetițe pentru că iubita sa, fosta gimnastă Alina Kabaeva este însărcinată. 

image
Alina Kabaeva ar fi însărcinată cu o fetiță

Despre liderul de la Kremlin se zvonește că ar avea deja doi băieți alături de fosta gimnastă, considerată cândva cea mai flexibilă femeie din întreaga Rusia.

Kabaeva a fost fotografiată cu o burtică de gravidă în anul 2015 și se pare că, în același an, a dat naștere unui băiat, într-o clinică privată din Elveția. În anul 2019 a dat naștere unui alt băiat.

Citește și: Vladimir Putin, din ce în ce mai bolnav. Cum a fost filmat la ultima apariție publică 

Desigur, Vladimir Putin nu a vorbit niciodată despre evenimentele importante care au loc în viața sa privată. De fapt, președintele Rusiei nu a confirmat vreodată legătura amoroasă pe care o are cu fosta gimnastă Alina Kabaeva. 

General SVR, un canal de Telegram, anunță, faptul că Alina Kabaeva este însărcinată și că liderul de la Kremlin va deveni tatăl unei fetițe. Același canal susține că Putin nu este deloc încântat de faptul că familia sa va deveni mai numeroasă și este de părere că are deja suficienți copii. 

Vladimir Putin a fost căsătorit cu Ludmila între anii 1983 și 2014, iar alături de aceasta are două fete: pe Maria și pe Yekaterina. 

Alina Kabaeva a fost surprinsă, cel mai recent, la un resort din stațiunea Soci, unde se pare că organizează cursuri de gimnastică pentru 28 de copii, relatează Daily Mail. 

Vezi și: Cine este cu adevărat Alina Kabaeva, iubita lui Vladimir Putin

Cine este Alina Kabaeva

Presupusa iubită a lui Vladimir Putin este o fostă gimnastă, medialiată olimpic. Aceasta are din familie înclinații sportive, tatăl ei fiind jucător profesionist de fotbal. La vârsta de 3 ani, Alina s-a apucat de sport, iar în adolescență era deja o stea a gimnasticii ritmice.  

Gimnasta a câștigat numeroase premii la diferite competiții sportive. în 2004, la Atena, a câștigat aurul și bronzul în 2000, la Sydney. Alina Kabaeva are două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatele Mondiale și 21 de medalii la Campionatele Europene.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
foto 1 bec economic jpg
Mahdavikia jpg
Serghei Lavrov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg