Dreptate după 14 ani! O femeie a fost arestată pentru complicitate la uciderea unei studente de către fiul unui miliardar arab

O femeie a fost arestată din cauza morții unei studente de 23 de ani care a fost violată și ucisă după o noapte petrecută în oraș în urmă cu 14 ani.  

Tânăra a fost ucisă fără milă de un coleg de universitate care apoi s-a făcut nevăzut
Tânăra a fost ucisă fără milă de un coleg de universitate care apoi s-a făcut nevăzut

Martine Vik Magnussen sărbătorea că a ajuns în în fruntea clasei sale la Regents Business School London pe 14 martie 2008, când a dispărut fără urmă. Două zile mai târziu, trupul ei a fost descoperit parțial îngropat sub moloz într-un subsol de pe Great Portland Street din centrul Londrei, relatează The Sun.

Singurul suspect în acest caz chinuitor, Farouk Abdulhak, a fugit în Yemen cu avionul privat al tatălui său și a refuzat să se întoarcă în Marea Britanie pentru audieri. Scotland Yard a confirmat astăzi că o femeie în vârstă de 60 de ani a fost arestată sub suspiciunea că a ajutat un infractor. Ea rămâne în arest la o secție de poliție din centrul Londrei.

Martine a fost violată și sugrumată în urmă cu 14 ani de fiul unui miliardar de origine arabă
Martine a fost violată și sugrumată în urmă cu 14 ani de fiul unui miliardar de origine arabă

Inspectorul șef detectiv Jim Eastwood conduce ancheta. El a spus: „Familia lui Martine nu a renunțat niciodată la lupta pentru dreptate și în cei 14 ani de la moartea ei au militat neobosit pentru a o menține în conștiința publică. Familia lui Martine a fost informată despre această evoluție. Deși reprezintă un pas înainte, avem încă multe de făcut". 

Imaginile surprinse de către camerele de supraveghere stradale au arătat-o ​​pe Martine mergând pe stradă cu fugarul de origine arabă, care este fiul miliardarului Shaher Abdulhak.

Martine a fost violată și sugurmată până la moarte

Norvegiana Martine a fost violată și apoi sugrumată până la moarte. Cerceii ei Christian Dior, pantofii din piele de șarpe, blugii și ceasul Guess au dispărut. Abdulhak, fiul miliardarului magnat al zahărului, a fugit cu avionul privat al tatălui său în Egipt și apoi în Yemen.

Ucigașul studentei este de negăsit
Ucigașul studentei este de negăsit

Polițistul care conduce ancheta Eastwood l-a rugat acum pe Abdulhak să se întoarcă în Marea Britanie pentru a suporta consecințele pentru teribila sa faptă.

El a spus: „Cel mai important, Farouk Abdulhak ar trebui să fie conștient de faptul că această chestiune nu a dispărut și nu va dispărea. Echipa mea și cu mine vom continua să căutăm dreptate și să folosim toate oportunitățile disponibile pentru a-l urmări și a-l aduce înapoi în Marea Britanie. Statutul lui de bărbat căutat va rămâne și nu vom înceta eforturile noastre de a obține dreptate pentru familia Martinei".

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net