Un cunoscut model și-a ucis cu sânge iubitul! Cum și-a justificat crima în fața polițiștilor

Caz șocant în Marea Britanie. Un model și-a înjunghiat mortal iubitul, în urma unei dispute. Fapta a avut loc în toamna anului 2019, însă judecătorii abia acum au pronunțat sentința. Cum și-a explicat femeia fapta teribilă și ce pedeapsă va avea de ispășit. 

Melissa Turner Sursă foto: Facebook Melissa Turner
Melissa Turner Sursă foto: Facebook Melissa Turner

Melissa Turner, model cosplay, în vârstă de 29 de ani, și-a ucis cu sânge rece iubitul în urmă cu trei ani. Scenele terifiante au avut loc în locuința în care cei doi trăiau fericiți. Nimic nu prevestea cele care aveau să se petreacă în urma unei dispute care a degenerat. Instanța a găsit-o inovată pe femeie, iar ea riscă să petreacă ani buni în închisoare. 

Femeia și-a justificat fapta în fața judecătorilor și a susținut că l-a înjunghiat pe bărbat într-o încercare disperată de a se apăra, după ce acesta a avut o izbucnire nervoasă și a strâns-o de gât. Melissa le-a povestit, cu lacrimi în ochi, că iubitul ei a trezit-o în toiul nopții, după ce bărbatul a petrecut o zi întreagă bând.

Melissa și-a ucis cu sâmge rece iubitul
Melissa și-a ucis cu sâmge rece iubitul

El ar fi început să îi reproșeze mai multe lucruri nefondate și se aibă o atitudine agresiv. Speriată că cel pe care îl iubea ar fi putut să îi facă rău, femeia a pus mâna pe un cuțit aflat în apropiere și l-a înjunghiat în zona spatelui. Medicii au sosit la fața locului, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului. 

image

Avocatul tânărului ucis nu este de acord cu versiunea prezentată instanței de către Melissa. Conform acestuia, camerele de supraveghere din casă au suprins momentul în care Melissa strigă " Mori. Mori! Ești atât de arogant. Te urăsc" în timp ce îi aplică mai multe lovituri de cuțit iubitului. 

Cu toate acestea, autoritățile se întreabă de ce femeia acuzată de crimă a așteptat patru ore pentru a anunța polițiștii despre moartea iubitului ei și a schimbat povestea la doar câteva ore după ce oamenii legii au ajuns la fața locului și au găsit-o acoperită cu sânge. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net