Cine era Cristi, consilierul din Deta, ucis în timpul partidei de vânătoare

Ultima actualizare:

Consilierul din Deta, pe numele său Cristi Robu, a lăsat în urmă două fetițe și o soție, care sunt copleșite din cauza tragediei ce s-a abătut ca un fulger asupra lor.

image

Consilierul din Deta, Cristi Robu, a murit subit la vârsta de doar 36 ani de ani, în urma unui accident stupid de vânătoare, în care nașul fetițelor sale l-a împușcat accidental pe bărbat.

Cristi Robu era tată devotat a două fetițe, avea o soție iubitoare, iar împreună formau o familie frumoasă și fericită. Tragedia care s-a abătut asupra lor atât de subit este greu de acceptat de familia tânărului, iar soția și fiicele sale sunt sfâșiate de durere. 

Din imaginile de familie ale consilierului ucis din greșeală chiar de nașul fetițelor sale, se poate vedea că tânărul ducea o viață tihnită alături de cei dragi și nimeni nu ar fi putut presimți cumplitul accident care avea să năruie familia lui Cristi Robu, pentru totdeauna, relatează Observator.ro

Cristi Robu a fost împuşcat accidental în piept, chiar de prietenul său și nașul celor două fiice. Cel care  tras cu arma îl confundase pe bărbat cu un animal. Inima lui Cristi Robu a mai bătut doar pentru câteva minute apoi s-a oprit pentru totdeauna, în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita. Cele două fiice ale bărbatului, care sunt abia la vârsta copilăriei, nu îşi vor mai vedea niciodată tatăl.

Pentru uciderea consilierului din Deta s-a întocmit dosar penal

Consilierul din Deta din partea Pro România, în vârstă de 36 de ani și-a pierdut viața în timpul unei partide de vânătoare, unde a fost împușcat din greșeală de nașul copiilor săi, fostul candidat la consiliul local Deta din partea PSD. 

Autoritățile au fost sesizate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Tragedia a avut loc pe pe fondul de vânătoare din Deta, iar partida de vânătoare organizată era legală. 

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili contextul exact în care a murit consilierul Cristi Robu. 

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net