Ea este fiica de suflet a Reginei Elisabeta a II-a. A fost surprinsă în ipostaze sfâșietoare

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Imagini sfâșietoare au fost surprinse, în preajma altarelor improvizate de supușii Coroanei Britanice.

Nora reginei o considera pe Elisabeta a II-a o mamă
Nora reginei o considera pe Elisabeta a II-a o mamă

Despre Sophie, Contesă de Wessex, se spune că este „fiica secretă” a Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Ea fost surprinsă în momentul în care a vizitat „altarele” de flori și mesaje lăsate de britanici în memoria Elisabetei a II-a.

Sophie a fost văzută, dărâmată de durere, lângă „munții” de flori și mesaje

Co ochii injectați și dărâmată de durere, Sophie a citit mesajele lăsate de aceștia și, cu greu, a reușit să își stăpânească lacrimile. A îngenunchiat și a privit îndelung, în gol, cu gândul la pierderea dureroasă suferită.

În realitate, este nora regretatei suverane, fiind măritată cu fiul cel mic al acesteia, Edward. A ajuns să fie catalogată drept „fiică” a reginei, din 2005, când cele două au devenit foarte apropiate.

Sophie își pierduse mama, de 71 de ani, din cauza cancerului la stomac și acela a fost momentul în care a început să i se adreseze Elisabetei a II-a cu apelativul „mamă”. 

Cele două au devenit apropiate, din 2002, după ce regina și-a pierdut sora, Prințesa Margareta, apoi mama, pe Elisabeta Regina mamă.

Vezi și: Fiul Reginei Elisabeta a II-a, huiduit la procesiunea funerară a mamei! Poliția a arestat scandalagiul

Dispariția lui Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a a fost un moment devastator pentru suverană, Sophie fiind și de această dată un veritabil stâlp pentru soacra ei.

Aveau ritualurile lor, Sophie, Edward și cei doi copii ai lor, locuind în apropierea reședinței regale din Windsor. Sophie și Elisabeta a II-a obișnuiau să își plimbe câinii împreună și, cu alte ocazii, obișnuiau să studieze documente vechi din Arhivele Regale Windsor.

Sophie și Edward vor fi avansați

De altfel, Sophie și Edward ar urma să fie numiți Ducesă și Duce de Edinburgh, conform dorinței lui Philip. Această promovare i-ar putea aduce foarte aproape de William și de Kate, pe funcția de secunzi ai acestora.

Mai puțin cunoscuți publicului larg, Sophie și Edward au fost, în tinerețe, un fel de Harry și Meghan. Cei doi s-au distanțat, la un moment dat, de familie și s-au aventurat în cariere comerciale.

Sophie, care provenea dintr-o familie modestă și muncitoare, devenise directoare a unei agenții de comunicare și relații publice, afișându-se în ținute sexy, iar Edward cocheta cu producțiile TV. Îndatoririle regale fuseseră trecute pe plan secund.

Citește și: Activitățile Regelui Charles al III-lea, la 73 de ani. Viață de pensionar sau îl prinde noaptea la muncă?

Au renunțat la epopeea independenței, după ce Sophie a bârfit o serie de politicieni, fiind înregistrată pe ascuns de interlocutorul, care juca rolul unui fals client. Edward a fost luat în colimator, fiind bănuit că abuzează de rangul regal pentru a obține foloase în afaceri.

În cele din urmă, cei doi s-au întors în sânul familiei și și-au reluat îndatoririle regale în serios, preferând decența și o expunere cât mai redusă. Această strategie i-a cucerit pe mulți britanici, cărora le-au câștigat respectul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net