Miss Anglia se face șofer de camion. Cum arată la volanul bolidului de 44 de tone

Nu, nu este o glumă: Miss Anglia se face camionagiu. Britanica Milly Everatt, de 22 de ani, din Eastoft, Lincolnshire, şi-a surprins admiratorii după ce i-a anunţat ce meserie vrea să facă. Milly a fost băieţoasă de mică şi au fascinat-o maşinile puternice.

Milly Everatt, în finala  concursului  Miss Anglia,  reprezentând  Lincolnshire. Foto: Profimedia
Milly Everatt, în finala concursului Miss Anglia, reprezentând Lincolnshire. Foto: Profimedia

Cine a spus că fetele de la concursurile de Miss sunt nişte răsfăţate fiţoase s-a înşelat amarnic. După ce a ajuns în finala concursului naţional de Miss, blonda Milly Everatt se pregăteşte să devină şofer profesionist pe camion şi visează să călătorească în întreaga Europă la volanul unui bolid uriaş de 44 de tone.

Se pregătește să  își ia permisul de  șofer profesionist
Se pregătește să își ia permisul de șofer profesionist

Bomba sexy face şcoala de şoferi profesionişti şi urmează să îşi dea examenul în curând după ce şi-a asigurat un loc de muncă bine plătit la una dintre cele mai mari companii de transport de marfă din Regatul Unit, informează tabloidul britanic Daily Mail.

Milly a participat în finala concursului naţional de frumuseţe după ce a fost desemnată Miss Lincolnshire, în 2018 ea devenit Miss Charity, datorită implicării ei în strângerea de fonduri şi activităţi caritabile pentru persoanele nevoiaşe.

Salariu de peste 4.000 de lire

”Este cea mai frumoasă meserie din lume şi nu cred că a fost gândită să fie exclusiv pentru bărbaţii de peste 40 de ani, care au o viaţă de familie lamentabilă. În curând, iau permisul de şofer profesionist şi de abia aştept să mă sui la volan”, a povestit frumoasa blondă pentru tabloidul britanic. Milly Everatt a fost o tocilară până în clasa a 12-a şi în 2019 intenţiona să se înscrie la o facultate.

”Pandemia m-a făcut să îmi schimb complet percepţia asupra viitorului. Vreau să duc o viaţă liberă şi să nu fiu legată de un birou. Am renunţat la facultate pentru a-mi urma visul”, a declarat tânăra blondă care urmează să primească un salariu de 3.000-4.250 de lire sterline pe lună.

Milly nu renunţă însă nici la cariera de fotomodel şi vrea să îşi creeze o pagină pe reţelele sociale în care să continue să pozeze sexy şi să posteze inclusiv imagini reale din viaţa de camionagiu.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net