Exod masiv al rușilor, după ce Putin a anunțat mobilizarea parțială!

#Război Ucraina-Rusia

Cetățenii ruși se grăbesc să părăsească Rusia, după ce Vladimir Putin, a anunțat mobilizarea parțială. Potrivit ultimelor informații cererea pentru bilete de avion a crescut de marți, când liderul de la Kremlin a dat vestea. 

Protest in Rusia FOTO Captura video jpg
Protest in Rusia FOTO Captura video

Cetățenii ruși au achiziționat bilete pentru zboruri directe cu data de 21 septembrie, pe rute care duc înspre Istanbul, Tbilisi și Erevan.

Citește și: Putin anunțat o mobilizare partială în Rusia! Câte persoane vor fi chemate la război

Cetățenii ruși sunt furibunzi cu privire la decretul lui Putin de mobilizare parțială care îi vizează pe cetățenii în rezervă și pe cei cu pregătire militară. Oamenii și-au exprimat indignarea pe platforma Telegram unde au fost postate sute de comentarii în care cer trimiterea la război a politicienilor și chiar a lui Vladimir Putin. 

Nu rata nici: Ipoteza SUA: Rusia ar putea ataca centre de aprovizionare NATO, inclusiv România!

Poate că Putin și deputații vor intra în război?”, „Toți vom fi trimiși acolo!”, „La naiba! Haideți să ieșim în stradă!”, "Vova, fă-ne o favoare: mori!", "Mergi tu în tranșee", au scris internauții. 

Deși la acest moment, este vorba doare de o mobilizare parțială, rușii se tem că, până la urmă, toți cetățenii vor fi obligați să lupte în războiul din Ucraina.

Cel mai groaznic este că această măsură nu va ajuta”, „Nimeni nu mi-a atacat țara!”, „Ce ar trebui să apărăm?” au scris rușii. 

În același timp, mişcarea de opoziţie „Vesna“ cheamă oamenii la un protest împotriva mobilizării militare parțiale, decretate de Putin. 

Citește toată știrea pe Adevarul.ro

cub silvia chifiriuc png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
colaj coolio png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
FotoJet jpg
Teava gaze apa FOTO Shutterstock jpg
Profesoara tipa la elev FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Buncărele de lux vor fi construite sub conacele miliardarilor jpg
Bărbați ruși cu bagaje pe jos sau cu biciclete ies din Rusia și trec în Georgia pe la vama din Verkhnii Lars FOTO EPA EFE (3) jpg
must jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra