Forțele militare ale Federației Ruse au pătruns în Kiev

#Război Ucraina-Rusia

Forțele militare ale Federației Ruse au pătruns în spațiul teritorial al Kievului, pentru a efectua mai multe atacuri asupra unor ținte militare.

razboi ucraina profimedia 10 jpg

Trupele Federației Ruse au ajuns în Kiev

Mai multe elicoptere militare neinscripționate au pătrus în spațiul aerian și teritorial al Kievului, a transmis Serviciul ucrainean de pază a frontierei, potrivit Agerpres.

Un jurnalist din partea agenției de presă French Presse a constat prezența mai multor elicoptere militare fără însemne de indentificare zburând la joasă altitudine în suburbiile capitalei ucrainiene. 

În același timp, mai multe imagini de pe frontul de luptă au fost transmise de civili prin intermediul rețelelor sociale. Inițial, schimbul de focuri între elicopterele ucrainiene și elicopterele fără însemne de identificare a avut loc în nordul Kievului, dinspre granița țării cu Belarus.

Ulterior, se pare că elicopterele militare rusești au reușit să ajungă în apropierea Kievului, unde, azi dimineață, un bombardament a avut loc. În schimbul de focuri aerian ce a avut loc în Kiev, un avion de luptă al Ucrainei a fost doborât, evenimentul fiind soldat cu 5 decedați.

image

Joi, 24 februarie, Federația Rusă a declarat război Ucrainei, președintele Vladimir Putin dând acordul trupelor militare să pătrundă pe teritoriul țării pentru „a menține pacea” cetățenilor, sub pretextul apărării persoanelor ce sunt supuse la „genocid” și „abuzuri” de către regimul de la Kiev. 

Până acum, mai multe orașe au fost atacate, iar cel puțin 12 civili au fost uciși în timpul bombardamentelor efectuate de Federația Rusă. Momentan, nu se cunosc date statistice exacte cu privire la numărul total de răniți sau persoane afectate. Alături de evenimentele militare, site-urile guvernamentale ale Ucrainei sunt supuse mai multor atacuri cibernetice, fiind vizate site-urile guvernului de la Kiev și băncile. 

Citește și A început războiul în Ucraina! Cel puțin 40 de militari și 12 civili au fost uciși. Rușii anunță cuceriri teritoriale

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net