Fosta Miss Ucraina s-a înrolat să apere Kievul! Cine este Anastasia Lenna?

#Război Ucraina-Rusia

O fostă Miss Ucraina a renunțat la rochii, bijuterii și haine scumpe și a pus mâna pe armă pentru a lupta împotriva armatei rusești care vrea să cucerească Ucraina.nastasia Lenna, gata să își apere țara - foto Instagram

Anastasia Lenna, gata să își apere țara - foto Instagram
Anastasia Lenna, gata să își apere țara - foto Instagram

Anastasia Lenna, de 31 de ani, a câștigat un concurs național de frumusețe și a devenit vedetă internațională datorită paginii ei de Instagram, urmărite de sute de mii de fani din întreaga lume.

Viața Anastasiei s-a schimbat la 24 februarie 2022

Frumoasa ucraineancă Anastasia Lenna a câștigat concursul de Miss Grand Ucraina în 2015 și a început să pozeze în diferite campanii publicitare. Treptat a devenit o răsfățată a lumii bune din Ucraina și a fost angajată de o mare companie din Turcia pe post de Manager de Relații cu Publicul. După începerea războiului din țara ei, ea a postat câteva fotografii în care ține în mână o armă Airsoft și a menționat că o va înlocui cu una adevărată pentru că ”nu mai este vremea pentru arme de jucărie”. Conform daily Star, frumoasa Anastasia a revenit în țara ei, părăsind Turcia la scurt timp după invazia rusească.

Frumoasa Miss a renunțat la viața de lux din Turcia și a venit pe front - foto Instagram
Frumoasa Miss a renunțat la viața de lux din Turcia și a venit pe front - foto Instagram

Anastasia s-a înrolat în armata ucraineană

Începând de sâmbătă 26 februarie, Anastasia a înlocuit fotografiile sexy de pe contul ei cu imagini de pe frontul din Ucraina. Șocul a fost imens pentru fani și peste 40.000 dintre aceștia și-au exprimat solidaritatea față de poporul ucrainean. Lenna a subliniat că s-a înrolat ca voluntar în armata ucraineană și va efectua misiuni de protejare a civililor și de apărare a capitalei. Ea le-a transmis personal un mesaj trupelor rusești: ”Oricine va trece granița Ucrainei cu intenția de a invada va fi ucis”. Anastasia s-a înrolat pentru că armata ucraineană e depășită numeric de cea rusă și vrea să echilibreze balanța, chiar dacă recunoaște că nu este un ”trăgător cu pușca de elită”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net