Fosta parteneră de viață a „bancherului lui Putin”, dezvăluiri cutremurătoare despre liderul de la Kremlin

Contesa Alexandra Tolstoi, fosta parteneră de viață a lui Serghei Pugachev, odinioară un apropiat al președintelui rus Vladimir Putin, dezvăluie, într-un interviu citat de Click! pentru Femei, care este atmosfera din jurul celui care a declanșat ceea ce tot mai multă lume numește cel de-al treilea război mondial.

Contesa Alexandra Tolstoi a avut o relație cu un oligarh rus din cercul lui Putin
Contesa Alexandra Tolstoi a avut o relație cu un oligarh rus din cercul lui Putin

„Un narcisist fără margini”, un om dispus să facă „lucruri incredibil de distructive” atunci când se simte amenințat. Așa îl descrie contesa Alexandra Tolstoi pe Vladimir Putin.

Din postura de parteneră de viață a unuia dintre cei mai bogați oameni din Rusia, supranumit ”bancherul lui Putin”, dar căzut în dizgrație și refugiat în acest moment în Franța, Alexandra a văzut și a auzit multe.

„Nu am vorbit niciodată cu el, dar am fost în aceeaşi cameră cu el. Serghei mi-a spus multe despre el şi cred că acţionează fără să aibă vreo strategie de multe ori. E foarte spontan şi face lucruri pentru a-şi hrăni ego-ul. Se speculează mult că e bolnav şi faţa lui umflată pare să demonstreze asta”, a declarat aristocrata în vârstă de 58 de ani în interviul citat de Click! pentru Femei.

Alexandra Tolstoi locuiește în Marea Britanie

În acest moment contesa Alexandra Tolstoi locuiește în Marea Britanie, alături de cei trei copii pe care-i are din relația cu Serghei Pugachev. Cei doi au format un cuplu în perioada 2008-2015.

Alexandra susține că ea și Maria, fiica ei în vârstă de 9 ani, plâng în fiecare zi din cauza războiului din Ucraina.

„Ce nu cred că înţelege lumea în Vest e că toţi ruşii au câte o rudă în Ucraina. Cred că cel mai grav lucru pe care l-am auzit recent e cum părinţii ruşi îşi sună copiii din Ucraina, care le spun: «E îngrozitor! Suntem bombardaţi, ce ne facem?!» Iar părinţii le răspund: «Nu e adevărat! Nu mai ascultaţi propaganda! Noi am venit la voi ca să vă eliberăm!»‟, a mai spus Alexandra.

Citește toate declarațiile contesei Alexandra Tolstoi pe Clickpentrufemei.ro.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net