Iubita lui Vladimir Putin se ascunde într-un loc de poveste de ororile războiului din Ucraina

Ultima actualizare:

Iubita lui Vladimir Putin, gimnasta Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, câștigătoare a medaliei de aur olimpic, ar fi călătorit către o cabană „foarte privată și foarte sigură” de lângă Lugano, în Elveția, împreună cu copiii ei mici, în timp ce Rusia continuă să atace Ucraina.

Vladimir Putin și Alina Kabeva Sursă foto: Profimedia
Vladimir Putin și Alina Kabeva Sursă foto: Profimedia

Departe de bombardamentele care distrug orașele ucrainene, se zvonește că o cabană de pe malul lacului din Lugano este locul unde iubita lui Vladimir Putin a fost ascunsă de când partenerul ei a început invazia devastatoare asupra Ucrainei. 

Gimnasta Alina Kabaeva, câștigătoare a medaliei de aur olimpic,, descrisă cândva drept „cea mai flexibilă femeie a Rusiei“ , ar fi călătorit într-o cabană „foarte privată și foarte sigură” din Elveția , împreună cu copiii mici ai cuplului, în timp ce tancurile rusești au mărșăluit pe străzile orașelor. 

Putin și Alina Kabaeva ar avea împreună doi copii

Considerată a fi mama celor doi fii ai lui Putin și a unei fiice, sau posibil a două fiice, Kabaeva, 38 de ani, trăiește într-o bulă luxoasă, ferită de ororile pe care partenerul ei de 69 de ani le provoacă copiilor nevinovați, relatează The Mirror. 

O sursă din Lugano, oraș aproape de granița cu Italia, a declarat: „Înainte de pandemia de coronavirus se bârfea adesea despre amanta lui Putin în oraș. Se știe că au legături puternice aici, dar oricine îi cunoaște a jurat păstrarea secretului"

„În timp ce Rusia se destramă din cauza sancțiunilor, acesta este locul perfect pentru ca Putin să o trimită pe Alina și copiii lor”, a continuat aceasta. 

Alina Kabaeva nu este singura persoană apropiată lui Putin cu legături cu Lugano.

Oligarhul Alexey Mordashov, al doilea cel mai bogat om al Rusiei, cu o avere personală estimată la 22 de miliarde de lire sterline anul trecut, a fost adăugat săptămâna trecută pe lista sancțiunilor UE. Se zvonește că și acesta ar deține o casă în Lugano.

   Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net