FOTO Cum arată liderii Hamas. Averile lor sunt colosale

Hamas, gruparea teroristă controlată de Iranul șiit, a semănat groază în lume o dată cu cel mai grav atac lansat asupra Israelului în conflictului dintre cele două națiuni. Ororile comise în kibutzurile de la granița cu Fâșia Gaza nu vor putea fi arătate niciodată public, crimele asupra localnicilor, fie copii, femei sau bărbați sunt de o cruzime inimaginabilă. Gruparea teroristă, care refuză să recunoască statul Israel, conduce Fâșia Gaza din 2007. În timp ce în Fâșie, circa două milioane de oameni trăiesc la limita subzistenței, liderii Hamas dețin averi impresionante.

Sursa foto: Getty Images
Sursa foto: Getty Images

Gaza îngropată în sărăcie, condusă de liderii Hamas din străinătate 

Liderii grupării teroriste Hamas duc o viață de bogătași, au limuzine, vile, hoteluri de lux și controlează aproape toate fluxurile financiare din Fâșia Gaza, scrie ziarul german Bild.

„Mulți percep Fâșia Gaza ca un simbol al suferinței și sărăciei palestinienilor. Peste 2 milioane de oameni trăiesc pe micuța fâșie de coastă, iar 39% dintre ei nu au un loc de muncă. Cu toate acestea, printre ei se numără câteva sute de milionari. Aceștia sunt liderii Hamas, care locuiesc în vile luxoase, se laudă cu limuzinele lor pe rețelele sociale și stau în cele mai scumpe hoteluri”, se arată în analiză.

Într-un contrast total cu sărăcia lucie din Gaza, liderii Hamas trăiesc o viață de lux și nu se feresc deloc să-și arate pe rețelele sociale vilele sau mașinile lor scumpe.

Averile liderilor Hamas

Ismail Hanyia, 61 de ani

Liderul Hamas și șeful guvernului din Gaza locuiește în străinătate din 2019. Tată a 13 copii, acesta controlează militanții din hoteluri de lux din Qatar și Turcia.

image

Călătorește între Teheran, Istanbul, Moscova și Cairo cu un avion privat.

Fiul său Maaz este un mare proprietar în Gaza, unde este numit „tatăl caselor”. În Turcia, el este adesea văzut cu femei și consumând alcool, ceea ce este împotriva legii islamice. Potrivit datelor preliminare, averea familiei Gania este de 2,5 miliarde de dolari.

Khaled Mashal, 67 de ani

image

Fost șef al Biroului Politic al Hamas. În 2012, a fugit din Damasc în Qatar cu 1,5 miliarde de dolari. Acum, el supraveghează operațiunile imobiliare și financiare ale grupului de la Doha.

Musa Abu Marzouk, 72 de ani

image

Al doilea cel mai important lider al Hamas, care este responsabil pentru relațiile internaționale. A trăit 14 ani în SUA, unde s-au născut șase dintre copiii săi. Averea lui este estimată la 2 miliarde de dolari.

Yunis Kafishe, 67 de ani

Responsabil cu finanțele Hamas, locuiește în Istanbul. Președintele Turciei i-a eliberat un pașaport turcesc pe numele lui Hashmet Aslan.

O companie de construcții lucrează acolo pe numele Hamas, care a câștigat aproximativ 2 milioane de euro în 2022.

Secretarul adjunct al Trezoreriei SUA, Elizabeth Rosenberg, a remarcat că Hamas a adunat bogății și resurse vaste în tranzacții imobiliare secrete, în timp ce Fâșia Gaza este o ruină economică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
plante care elimina energia negativa din casa jpg
green bank cel mai linistit oras din lume jpg
mario ilie roman uk jpg
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net