Un terorist Hamas, capturat de IDF, povestește senin cum a omorât mai mulți copii care plângeau

Ultima actualizare:

Amer Abu Ghosha, este membru al Nukhba, unitatea de comando a Hamas. El a fost capturat de armata israeliană (IDF). În timpul unui interogatoriu filmat, bărbatul a dat detalii despre cum a decurs măcelul din 7 octombrie când au atacat mai multe kibutzuri și au ucis cu bestialitate copii și adulți.

image

„Singura misiune a fost să ucidem”

Armata israeliană a publicat miercuri, 1 noiembrie, înregistrarea șocantă. Amer Abu Ghosha a mărturisit, în timpul interogatoriului, că a împușcat copii israelieni în timpul atacului din 7 octombrie, la care a luat parte, transmite Times of Israel.

Teroristul capturat vorbește senin cum împreună cu un alt membru al grupării teroriste au mitraliat prin ușă o cameră de unde se auzeau plânsete de copii. „Am tras până nu s-a mai auzit nimic”, a povestit bărbatul.

Interogatoriul a fost postat ulterior pe Twitter (X), pe pagina oficială a Armatei Israelului (IDF).

Teroristul a mărturisit că singura misiune în data de 7 octombrie a fost să ucidă.

Singura noastră misiune a fost să ucidem, nu să răpim. Omorâți fiecare persoană pe care o vedeți și întoarceți-vă în Gaza”, a spus bărbatul la interogatoriu.

„Am tras până nu s-a mai auzit nimic”

Teroristul povestește că odată ajunși în kibbutz, au mers din casă cu casă, și au împușcat pe oricine le-a ieșit în cale, iar în unele locuințe au aruncat grenade.

Teroristul vorbește calm și nu pare deloc afectat de crimele făcute. Mărturisirea lui despre cum a ucis mai mulți copii care plângeau este înfiorătoare.

După aceea, am intrat într-o casă din apropiere, am intrat pe fereastră. Am verificat casa și am auzit copii mici în camera sigură. Am tras în camera de siguranță”, povestește Amer Abu Ghosha.

”La început nu am tras, am trecut pe lângă ea și nu am auzit nimic. Am mâncat niște curmale și am băut apă. După aceea am auzit copii mici. Copii mici care plângeau. (...) Eu și cu Ahmad Abu Kamil am tras în ușă. Până când nu am mai auzit niciun sunet.

IDF: Nu ați mai auzit niciun sunet, ce însemna asta?

Terorist: Că au murit.”

„Dacă mă vede tata mă omoară”

Amer Abu Ghosha este un bărbat tânăr. El este întrebat la un moment dat de cel care îl interoghează dacă uciderea copiilor este acceptată în religia musulmană și răspunde scurt: Nu.

IDF: „Mama și tatăl tău ar fi mândri de faptele tale?”

Terorist: „Ei nu știu că eu sunt în Hamas. Dacă mă vede tata mă omoară”.

Hamas terrorist confirms: Their mission is simply to kill. pic.twitter.com/sHfvhIOssl

— Israel Defense Forces (@IDF) November 1, 2023

Pe 7 octombrie a avut loc cel mai sângeros atac al teroriștilor Hamas asupra locuitorilor din Israel. Peste 1400 de oameni, majoritatea civili au fost uciși cu bestialitate, potrivit autorităţilor israeliene.

Armata Israelului a răspuns atacului cu bombardamente asupra Fâşiei Gaza. Aproape 9.000 de oameni au murit, iar 3.648 sunt copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net