Ostatica din videoclipul publicat de Hamas are origini românești! Primele declarații ale tatălui femeii: „Am auzit groaza din glasul ei”

Ultima actualizare:

Una dintre ostaticele obligate de Hamas să vorbească în videoclipul menit să sporească presiunile puse pe guvernul Israelului are origini din România! Este vorba despre Danielle Aloni, care a fost răpită în timpul atacului terorist de pe 7 octombrie, alături de alți membri ai familiei sale. Se pare că părinții femeii sunt născuți în România, iar până la postarea în mediul online a videoclipului, nimeni nu mai știa nimic despre starea acestei familii.

Danielle Aloni are origini românești / captură: Digi 24
Danielle Aloni are origini românești / captură: Digi 24

Coșmarul ostaticilor răpiți de către teroriști în Israel continuă! Potrivit celor de la Digi 24, una dintre ostaticele obligate de Hamas să vorbească în videoclipul menit să sporească presiunile puse pe guvernul Israelului are origini românești!

Numele ei este Danielle Aloni, iar în timpul atacului terorist de pe 7 octombrie, ea a fost răpită de către teroriști, alături de alți membri ai familiei sale extinse. Se pare că părinții lui Danielle Aloni sunt născuți în România, iar până la postarea în mediul online a videoclipului, nimeni nu mai știa nimic despre starea acestei familii.

„Alarmele au început la ora 6 dimineața, cu toții au intrat acolo, într-o cameră de siguranță. Prin Whatsapp mi-au spus că ei (teroriștii - n.red.) au intrat în camera asta. Pe la 8, tot prin Whatsapp, mi-a scris Sharon, că îi aud, că au intrat teroriștii în casa vecinilor. După vreo jumătate de oră mi-a scris că «acum am auzit cum au intrat intrat în casa noastră teroriștii».

Și eu acum citesc toate astea și eu stau într-un alt loc, la distanță de kilometri de locul lor și poți să îți închipui cum ne simțim eu și soția mea, că citim toate astea și... groaznice, și nu putem să facem nimic!

Nu mai să poți să îți închipui ce înseamnă că eu am auzit-o pe fata mea, am auzit groaza din glasul ei și nu am putut să fac nimic", a spus tatăl fetei, într-un interviu pentru Digi24.

Filmarea în care apare femeia cu origini românești a făst făcută publică luni (30 octombrie), fiind distribuită de către Hamas în mediul online.

Primul ostatic a fost eliberat de către armata israeliană

image

Tot astăzi, autoritățile israeliene au anunțat că au reușit să elibereze primul ostatic ținut de teroriști în Fâșia Gaza. Ar fi vorba despre o femeie soldat, care deja s-a reunit cu familia sa. Într-un comunicat emis de către armată, cât și de către serviciile de securitate internă, s-a anunțat faptul că „soldatul Ori Megidish a fost eliberat, în cadrul unei operaţiuni terestre, după ce a fost răpită de organizaţia teroristă Hamas pe 7 octombrie”.

Potrivit autorităților din Israel, se pare că undeva în jur de 239 de persoane au fost răpite de către teroriștii Hamas, pe data de 7 octombrie. „Forţele de apărare israeliene şi Shin Bet vor continua să facă toate eforturile pentru a obţine eliberarea celor răpiţi”, au mai menționat autoritățile israeliene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net