Fotografii și mesaje emoționante. Jennifer Aniston, David Schwimmer şi Lisa Kudrow, omagiu pentru Matthew Perry

După Matt LeBlanc şi Courteney Cox, celelalte vedete ale serialului ''Friends'', Jennifer Aniston, David Schwimmer şi Lisa Kudrow, au scris miercuri pe paginile lor personale omagii dedicate lui Matthew Perry, care a murit la sfârşitul lunii octombrie în California, informează AFP, citată de Agerpres. Cei trei actori și-au ilustrat mesajele cu fotografii cu Matthew Perry.

friends jpg

„L-am iubit enorm”

„Of, Doamne, e foarte dureros'', a scris pe Instagram Jennifer Aniston, interpreta personajului Rachel în acest serial despre o gaşcă de prieteni care locuiesc în New York.

L-am iubit enorm. Făcea parte din ADN-ul nostru. Mereu am fost şase. Am fost ca o familie care ne-a schimbat pentru vecie identitatea şi parcursul”.

Actriţa şi-a ilustrat mesajul cu o fotografie în care apare alături de Matthew Perry şi de un mesaj în care interpretul lui Chandler îi spunea: ''Faptul că te-am făcut să râzi, mi-a înseninat ziua''.

Mesajul acesta spune ''totul'', a completat actriţa. „Matty ştia că-i place să-i facă pe oameni să râdă. (...). Dacă nu auzea acel râs, credea că va muri. Era un lucru crucial pentru el. Şi exact asta a reuşit să facă. Ne-a făcut pe toţi să râdem. Să râdem cu gura până la urechi.”

Matthew Perry, care avea 54 de ani, a fost găsit inconştient în jacuzzi la domiciliul său din Los Angeles, pe 28 octombrie.

Mesajul lui „Ross” 

David Schwimmer, care joacă personajul Ross, iubitul lui Rachel din serial, a publicat la rândul său pe Instagram o fotografie cu unul dintre „momentele sale preferate” alături de fostul coleg. Imaginea îi înfăţişează pe cei doi îmbrăcaţi în costume vintage albastru cu alb, în stilul serialului ''Miami Vice''.

Imaginea aceasta „mă face să zâmbesc şi mă întristează în acelaşi timp”, a explicat actorul.

„Mulţumesc pentru aceşti zece ani incredibili de râs şi de creativitate”, a adăugat el.

„Nu voi uita niciodată simţul impecabil al umorului. Luai orice dialog banal şi-l transformai după propria dorinţă în ceva atât de original, neaşteptat şi amuzant, încât impresionează şi acum”.

„Erai complet genial”

Miercuri, Lisa Kudrow, interpreta personajului Phoebe, a publicat la rândul ei o fotografie în care apare alături de Matthew Perry, realizată la puţin timp după filmarea primului episod din serial.

„Mulţumesc pentru cei mai buni zece ani de care poate avea parte cineva. (...) Mulţumesc pentru tot ce am învăţat despre frumuseţe şi iubire după ce te-am cunoscut”, a scris ea pe Instagram.

„Îţi mulţumesc pentru că veneai la muncă atunci când nu te simţeai bine, după care erai complet genial'', a adăugat actriţa, care a scris prefaţa volumului de memorii publicat de Matthew Perry, în care actorul povesteşte despre dependenţa de alcool şi de droguri, precum şi că a trecut prin tratamentul de dezintoxicare de 65 de ori.

Echipa de actori din „Friends” a publicat un comunicat comun în care Cox, LeBlanc, Aniston, Schwimmer şi Kudrow spuneau că sunt ''complet devastaţi'' la două zile după moartea lui Matthew Perry.

Însă până săptămâna aceasta, niciunul dintre ei nu s-a exprimat individual.

Cauzele morţii lui Matthew Perry nu sunt cunoscute încă. Actorul lupta de mai mulţi ani cu dependenţa de medicamente şi alcool.

Potrivit publicaţiei de specialitate TMZ, niciun drog nu a fost găsit la locul morţii actorului şi nu există niciun element care să indice că ar putea fi vorba despre un act criminal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Printul Paul Lambrino de Romania si Printesa Lia (3) jpg
vama veche foto Digital Adviser2 jpg
maioneza fara oua jpg
presedinti 768x483 jpg
oua vopsite de paste jpeg
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
image
actualitate.net
image
actualitate.net