Românii au dat peste cap mersul trenurilor din Germania. Peste 1.400 de minute întârziere, după un episod scandalos

Ultima actualizare:

Autoritățile federale din Germania au hotărât închiderea rutei feroviare după ce mai multe corturi au fost instalate între liniile de cale ferată, scrie adevărul.ro. În consecință, 53 de trenuri au avut întârzieri cumulate de peste 1.400 de minute. 

Mai mulți români s-au pus între liniile de cale ferată și au provocat haos Foto: stiridiaspora.ro
Mai mulți români s-au pus între liniile de cale ferată și au provocat haos Foto: stiridiaspora.ro

Corturile au fost observate de un ofițer de poliție care călătorea într-un tren. O patrulă a poliției federale din Mainz a dat în zonă peste un grup, care era format din cinci până la zece persoane, care campaseră în zona căii ferate. Unii dintre ei au fugit în momentul în care au văzut că polițiștii se îndreaptă spre ei.

Români găsiți pe calea ferată

O româncă, în vârstă de 63 de ani, și un român, în vârstă de 66 de ani, au fost reținuți de polițiști. Cei doi au afirmat că voiau să doarmă între șine. 

Prin urmare, autoritățile federale au decis să închidă calea ferată. Trenurile au avut o întârziere de peste 1.400 de minute. 

Românii au scos din minți locuitorii unui oraș din Germania

Românii au în continuare o imagine șifonată în majoritatea țărilor din Europa. Acest lucru nu mai miră pe nimeni. Totuși, o poveste relatată de un bărbat din orașul german Salzgitter are un element complet neașteptat.

Un german s-a supărat rău de tot pe pe vecinii săi de naționalitate română. Mai întâi, bărbatul se plânge de faptul că aceștia nu sortează gunoiul pe care-l aruncă zilnic, astfel încât compania de salubritate refuză să-l ridice.

Deși a subliniat că nu este vorba despre faptul că vecinii săi sunt străini, cetățeanul german mărturisește că este preocupat de comportamentul lor și că se îndoiește că vecinii săi români chiar vor să se integreze.

Bărbatul din Germania spune că, de luni bune, observă cum se degradează cartierul și întregul său oraș din regiunea metropolitană Hanovra-Brunswick-Göttingen-Wolfsburg, din cauza gunoaielor.

„Cartierul s-a schimbat foarte mult în ultimii ani. Au venit mulți români și, din păcate, unii dintre ei s-au purtat destul de greșit, ca să zic așa (...) Se comportă total rău”, a declarat localnicul pentru sursa citată, conform jurnalemigrant.com.

Bărbatul a relatat și situații în care femeile își curăță covoarele cu detergent, chiar pe trotuare. Mai mult, acesta afirmă că unii români trăiesc în „condiții dubioase”.

Citește continuarea articolului pe adevărul.ro.

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net