Imagini jenante cu Boris Johnson, publicate chiar de televiziunea rusă de stat

Ultima actualizare:

Se pare că nici din postura de dictator nu poți sta mai în spate și să nu răspunzi glumelor, mai ales când numele tău e Vladimir Putin, iar cei mai mari lideri ai lumii s-au gândit că ar fi cazul să glumească pe baza pozelor cu tine.

După mai multe zile în care Vladimir Putin a fost numit „bărbat scund cu Sindromul Napoleon” sau s-a râs, deoarece are poze făcute demne de un bărbat ce de-abia s-a întors de la prășit, se pare că acesta a decis să răspundă, în final, acuzațiilor. 

Citește toată declarația privind bărbăția lui Putin: Boris Johnson, atac dur la bărbăția lui Putin: «Femeile nu încep niciodată războaie»

Glumele sunt mult mai dure când controlezi o țară întreagă

Putin a menționat că, spre deosebire de el, liderii din Occident fac abuz de alcool și nu fac sport pentru a se menține în formă.

Urmărește toată sesiunea de „roast” de la G7: Sesiune de roast la summitul G7, pe seama lui Vladimir Putin: «Sacourile pe noi sau le dăm jos?»

Vladimir Putin, care afirmă că este un profesionist în artele marțiale și un pasionat de sport, l-a citat pe poetul rus Aleksandr Sergheevici Pușkin, spunând că afacerile sunt foarte importante, la fel ca îngrijirea propriului trup.

Vladimir Solovyov, o importantă piesă în șahul politic de la Moscova, l-a parafrazat și a răspuns și el pentru a-i arăta susținerea lui Putin. Recent, Boris Johnson a afirmat că Putin nu ar fi început războiului dacă era femeie, deoarece femeile nu încep războaie.

„Boris se pare că are anumite atribuții specifice genului, dar e greu să-l numim bărbat. Mai mult, acesta este un transgender politic. Incredibil cum ultima femeie din politica britanică a fost o femeie.”, a afirmat acesta.

În aceeași zi, televiziunea controlată de stat Zvezda a prezentat mai multe imagini cu Boris Johnson în timp ce acesta se scălda în apele oceanului. Pentru a pune paie pe foc, titlul emisiunii a fost „Un dezgustător om bătrân dezbrăcat”, făcând referire la trupul, nu foarte atletic, a lui Johnson. 

Ulterior, chiar și Dmitri Peskov a răspuns pentru Putin, spunând că psihanalistul Sigmund Freud ar fi iubit un asemenea subiect de studiu precum Boris Johnson și calitățile sale bărbătești. Toate astea au fost spuse, bineînțeles, prin intermediul canalelor media controlate de stat, precum RIA Novosti. 

Și, bineînțeles, nu putea să lipsească din această ecuație nici Maria Zakharova, reprezentanta Moscovei, care a declarat că „Ucraina a furat borșul rusesc” și alte afirmații demne de un copil de grădiniță. Aceasta a făcut referire la Johnson că ar avea, de fapt, „fantezii dulci”

Putin, pus și el pe glume

În timpul unei vizite în Turkmenistan, președintele rus a decis să glumească și el pe baza acuzațiilor făcute de liderii europeni, asta după ce reporterii au decis să-l chestioneze pe baza glumelor făcute la summitul G7.

Într-un context în care trebuiau să discute despre securitatea europeană și despre războiul din Ucraina, Boris Johnson a adus zâmbetul pe buzele celorlalți lideri europeni: 

„Sacourile le lăsăm pe noi sau le dăm jos? Ar trebui să ne dăm jos hainele?”, a glumit Boris Johnson, referindu-se la ședința foto a lui Vladimir Putin, din 2009, în care a încercat să pozeze drept un bărbat macho, care s-a dus la pescuit la bustul gol.

Chiar și așa, președintele rus, în vârstă de 69 de ani, a răspuns cu aceeași monedă: „Nu știu exact cât de mult vor să se dezbrace, dacă deasupra sau sub talie. Mă gândesc, oricum, că ar fi o imagine dezgustătoare.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net